Bugün bir arkadaşım da Nothing Phone 3 almış. Görüntüsü biraz tuhaf 😂 ve ilk kez duydum adını. Öve öve bitiremedi. Fark yaratan özellikleri nedir sizce?
Görünüş olarak piyasadaki diğer modellere göre farklı bir iş çıkarıyor; işletim sistemi sade ve basitleştirilmiş. Bu da daha az kullanıma yol açıyor.
Teknik konuda çok bilgim yok maalesef.

Bugün bir arkadaşım da Nothing Phone 3 almış. Görüntüsü biraz tuhaf 😂 ve ilk kez duydum adını. Öve öve bitiremedi. Fark yaratan özellikleri nedir sizce?
Fiyatinda kamera paketi, islemcisi, bataryasi ve panel kalitesi en iyi urunlerden. Ayrica yazilimi saf Android'e yakin oldugu icin oldukca hafif ve gereksiz yazilim az. Yani hem dengeli bir cihaz, zayif karni pek yok hem de yazilimi hos. Ama bence de en buyuk falsosu tasarim. Sahsen sirf o sebepten tercih edemezdim.

Fiyatinda kamera paketi, islemcisi, bataryasi ve panel kalitesi en iyi urunlerden. Ayrica yazilimi saf Android'e yakin oldugu icin oldukca hafif ve gereksiz yazilim az. Yani hem dengeli bir cihaz, zayif karni pek yok hem de yazilimi hos. Ama bence de en buyuk falsosu tasarim. Sahsen sirf o sebepten tercih edemezdim.

Kişisel tercih biraz, tercih etme nedenlerimden birisi tasarımı mesela.

Değil mi? Yapboz parçaları gibi arkası. 😄

Nothing in panel sorunları azalsada yine sıkıntı. Tasarım olarak siyah almak bana göre zorunlu. En azından o tasarımı az çok gizliyor.

Nothing cihazlarda panel sorunu var NP1'den beri. İlla her modelinde o sorunlar baş ağrıtıyor. Nedeni aslında nothing in visionox kullanması bence. Çünkü Honor gibi bazı firmalardada bu sorun çıktı. Visionox un iyi ürettiği paneller varsa da onlara geçmeleri lazım. Sadece panelin specs ine bakarak gitmemeliler.

Teşekkürler, sormuştum ama görmediniz sanırım. Nothing Phone 4 nasıldır? 3 yerine alınır mı?
4a demek istedin?

Nothing Phone 1 ve 2A kronik sorunluydu bu konuda. Güncel nothing cihazlarında sıkıntı yok. İçiniz rahat olsun.

Diğer Phone 3 serilerindede görülüyor. Diğer modellere göre azalsada yine dikkatli olmak lazım.