Güzelmiş, 65W tatsız biraz ama, en az 90 olmasını beklerdim.

Bu firmalar batarya sağlığını daha fazla önemsediği için Çinli firmalar gibi 100W vs kullanmıyor. Zaten günü çıkaran cihaz 65W şarjla 1 saatten kısa sürede fullenir.

Rica ederim. Benim 3 disinda onerebilecegim bir telefon yok. Bu butcede fazla bir secenek yok. Alternatifin S25 FE var.

S25 FE'nin batarya performansı daha kötü panel daha kötü onun dısında çok aman aman fark yok.

@Ethem Efe, zaten genel hissedeceğiniz en büyük fark yazılım olacak.
O POCO'nun ağır, şişirilmiş, reklamlı ve çok fazla bloatlı arayüzünden reklamı olmayan hafif şişirilmemiş ve bloat sayısı parmağınla sayabileceğin kadar az duruma düşecek.
Tek eksi noktası kişiselleştirme daha az.

Bu firmalar batarya sağlığını daha fazla önemsediği için Çinli firmalar gibi 100W vs kullanmıyor. Zaten günü çıkaran cihaz 65W şarjla 1 saatten kısa sürede fullenir.

S25 FE'nin batarya performansı daha kötü panel daha kötü onun dısında çok aman aman fark yok.

@Ethem Efe, zaten genel hissedeceğiniz en büyük fark yazılım olacak.
O POCO'nun ağır, şişirilmiş, reklamlı ve çok fazla bloatlı arayüzünden reklamı olmayan hafif şişirilmemiş ve bloat sayısı parmağınla sayabileceğin kadar az duruma düşecek.
Tek eksi noktası kişiselleştirme daha az.

Çok kişiselleştirme yapan birisi değilim. Elimdeki cihazı aldığımdan beri sadece preloaded uygulamaları devre dışı bıraktım o kadar.

Alasım geldi hemen :D güzel cihaza benziyor.

Kamera da daha kotu. 1/1.28" inche karsilik 1/1.57" inch. Tabii 8s Gen 4 Samsung'un Exynos'una gore zayif kalacak ama aradaki farki sensor boyutuyla ortecektir. 15T Pro ve Honor Magic7 Pro ile ayni sensore sahip.

Selam,

Şu an kullandığım POCO X7 Pro'dan aslında genel olarak memnunum; kamera performansı ve sunduğu diğer özellikler gayet iyi. Ancak çok fazla oyun oynamıyorum. Telefonun donanım gücünün, oyun performansı yerine benim için daha önemli olan diğer bileşenlere harcanabileceğini düşünüyorum.

Bir de cihazda anlam veremediğim bir durum var: 6.000 mAh gibi büyük bir bataryaya sahip olmasına rağmen şarjının hızlı bittiğini hissediyorum.

Sizce özellikle kamera kalitesi ve işletim sistemi açısından nothing Phone 3'e geçiş yapmam mantıklı olur mu?

Yani bence gerek yok. Elinizdeki cihaz güçsüz veya S22 serisi gibi batarya olarak sıkıntılı bir cihaz değil. Fazladan para harcamaya gerek yok.