Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu kota saçmalığı varmış. Herkes bundan şikayetçi nedense.
Yani açık konuşayım bilemedim. Günlük kullanım için alacağım ve bana ne kadar uzun giderse o kadar iyi. A52s güzel telefondu ama 4. senesini tamamladı, ekran konnektörü bozuldu.
Bu kota saçmalığı varmış. Herkes bundan şikayetçi nedense.
Yani açık konuşayım bilemedim. Günlük kullanım için alacağım ve bana ne kadar uzun giderse o kadar iyi. A52s güzel telefondu ama 4. senesini tamamladı, ekran konnektörü bozuldu.
Yani Xiaomi düz serisi olsa alın derdim ama pocoların arayüz haddinden ağır sıkıntılı.
AOSP olması en büyük avantajı nothing in. Tahmin ettiğinizden daha uzun süre götürecektir. Bence Phone 3 alın.
Evet iki telefon arasında kararsız kaldım. Poco'nun işlemcisi ve parmak izi okuyucusu daha iyiyken Nothing'in kamerası ve yazılımı daha iyi. Ayrıca iki cihazda da bootloader kilidi açılabiliyor. Tabi Poco'da açabilmek için güvenlik zaafiyetini istismar etmek gerekiyor. Sizce hangisini almalıyım?
Açması çetrefilli olsa da tamamen açılamaz değil. Bunun yanında POCO'lar için topluluk desteği daha fazla, bu da custom ROM çıkma ihtimalini arttırıyor.
Selam! Çoğu kişi Xiaomi cihazında Bootloader kilidi açarken sorunlar yaşıyor çünkü gerçekten Bootloader kilidini açmak biraz karmaşık. Ancak merak etmeyin, her şeyi size burada detaylıca anlatacağım.
İlk önce şunu bilmeniz gerekiyor ki Xiaomi telefonlarda bootloader kilidini açma süreci, 2026 itibarıyla özellikle HyperOS 2 geçişiyle birlikte daha sıkı güvenlik protokollerine bağlanmış durumda. Bu işlem hem cihazı sıfırlar hem de garanti dışı bırakır, bu yüzden başlamadan önce tüm verilerini yedeklediğinden emin olmalısınız.
Ön Kontroller
İlk önce her şeyin uygun olup...
X7 Pro'yu şu an Evolution X ile kullanıyorum.
Play Integrity'e ya da benzeri denetim mekanizmalarına bağımlı bir uygulama kullanmıyorsanız, aklınızın bir köşesinde bulunsun.
Ayrıca F8'de ve HyperOS 3'de durum ne bilmiyorum ama POCO X7 Pro'yu HyperOS 2 ile kullanırken UAD ile debloat çektiğimde birazcık olsa da memnun kalmıştım.
Fakat ayrıntılı biçimde bakamasam da ikisi arasından Nothing Phone(3) tercih ederdim herhalde.
Açması çetrefilli olsa da tamamen açılamaz değil. Bunun yanında POCO'lar için topluluk desteği daha fazla, bu da custom ROM çıkma ihtimalini arttırıyor.
Fakat ayrıntılı biçimde bakamasam da ikisi arasından Nothing Phone(3) tercih ederdim herhalde.
Şimdi hocam dediğim gibi Nothing'in avantajı kamera, RAM ve bootloader özgürlüğü. Onun dışında ekran süresi, işlemci, parmak izi okuyucu, ekran vs. POCO daha önde. O yüzden arada kaldım ama dediğiniz gibi POCO'da community desteği iyiyse düşünebilirim.