winter

Başarılı
Merhaba dizüstü bilgisayarımın jak girişleri bozuk olduğu için Bluetooth kulaklık kullanıyorum fakat mesela başka bir oyun oynarken Discord veya sesli bir şey açarsam ya Discord'dan ses gidiyor ya da oyundan gidiyor. Çözümünü bilen yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
IMG_0165.webp

Bu sorunu bir arkadaşım yaşamıştı, nasıl çözdüğünü yarın sorar hatırlıyorsa tekrar yanıtlarım.
Bugün arkadaşımla konuştum, sizin işinizi çözermi bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez. Discord üzerinden değiştirerek düzeltmiş bu sorunu, ses ayarlarından giriş aygıtını bluetooth kulaklık, çıkış aygıtını default yaparak düzeltmiş. Yani anlayacağınız discord ses ayarlarında farklı kombinasyonlar deneyerek düzeltmiş. Dediğim gibi sizin probleminizi çözermi bilmiyorum.

Bugün arkadaşımla konuştum, sizin işinizi çözermi bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez. Discord üzerinden değiştirerek düzeltmiş bu sorunu, ses ayarlarından giriş aygıtını Bluetooth kulaklık, çıkış aygıtını default yaparak düzeltmiş. Yani anlayacağınız Discord ses ayarlarında farklı kombinasyonlar deneyerek düzeltmiş. Dediğim gibi sizin probleminizi çözermi bilmiyorum.

Düzelmedi kapatıp açınca düzeliyor fakat Valorant'ta maç bulunca falan yine gidiyor ses çok uğraştırıyor.