Bluetooth kulaklıkların ömrü ne kadar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wmhklcn25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 473
  • Etiketler Etiketler
    bluetooth

wmhklcn25

Uzman
Bluetooth kulaklık alacağım ömrü ne kadardır veya ömrünü ne uzatır?

3.5 sene önce 149 liraya Trust Nika Compact almıştım. Öylesine sadece dışarıda kullanmalık, beni idare etsin diye ucuz bir şey tercih ettim. 3.5 yıldır hala aynı şekilde çalışıyor. Ama biraz şanslı olduğumu düşünüyorum. Çünkü o dönem için bile giriş seviye bir bütçeydi bu ve malzeme kalitesi düşük bir model. 1 sene bozulmasa yeter diye düşünmüştüm. 3.5 senedir bataryası bile pek performanstan düşmedi.

Bu cevap saçma olmuş, bir cihazın ömrü ile bozulması aynı şey değildir çünkü.

Sana göre saçma olabilir, fakat verdiğim cevap mantıklı.

Aldığın kullaklığın üretimi için kötü elektronik parça(lar) kullanılmış olabilir. Ya da standardlara göre üretilmemiş olup kalite kontrolden yinede geçmiş olabilir. Hangi anakart üreticisinin kullandığı kondensatörler şişmişti?

Ürünler 1 gün,1 hafta, 1 ay, yıllar sonra bozulabilir. İstediğin gibi dikkatli kullan.

Diyelim bir ürünü 6 yıl kullandın. Bu süre zarfında teknoloji ilerliyor, yeni ürünler piyasaya çıkıyor. Bir ürünü yıllarca korumanın/dikkatli kullanmanın bir anlamı var mı?

i486 işlemcilerim/anakartlarım var. Bunlar artık ne işe yarıyor?

Konu bir ürünü 6 yıl kullanmanın anlamı değil, cihazın ömrü. Yoksa bana göre 2-3 yıl içinde gelişen teknoloji bile bir kulaklığı değiştirmek için yeterli bir sebep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…