Detaylar
Kim cevapladı?Hocam çok pahalı yaw
tearsbeforecrying
Yetkin
Bluetooth kulaklık alacağım ömrü ne kadardır [...]
Bozulana kadar.
Hiç kutusundan çıkartmamak ve hiç kullanmamak.
Bunlar elektronik parçalar. PC'nin, TV'nin, Tabletin 'ömrü' nasıl biçilebilir?
Satın al, kullan, bozulduğunda at gitsin.
3.5 sene önce 149 liraya Trust Nika Compact almıştım. Öylesine sadece dışarıda kullanmalık, beni idare etsin diye ucuz bir şey tercih ettim. 3.5 yıldır hala aynı şekilde çalışıyor. Ama biraz şanslı olduğumu düşünüyorum. Çünkü o dönem için bile giriş seviye bir bütçeydi bu ve malzeme kalitesi düşük bir model. 1 sene bozulmasa yeter diye düşünmüştüm. 3.5 senedir bataryası bile pek performanstan düşmedi.
Astronotarda
Üstün
E o zaman neden onun arasında kaldın ki? Ucuz ve müzik için bir kulaklık istiyorsan Anker R50i al.
Bu cevap saçma olmuş, bir cihazın ömrü ile bozulması aynı şey değildir çünkü. Bir cihaz arıza ile de bozulabilir ama hiç arıza almayıp ömrünün dolacağı bir süre de vardır.
tearsbeforecrying
Yetkin
Bu cevap saçma olmuş, bir cihazın ömrü ile bozulması aynı şey değildir çünkü.
Sana göre saçma olabilir, fakat verdiğim cevap mantıklı.
Aldığın kullaklığın üretimi için kötü elektronik parça(lar) kullanılmış olabilir. Ya da standardlara göre üretilmemiş olup kalite kontrolden yinede geçmiş olabilir. Hangi anakart üreticisinin kullandığı kondensatörler şişmişti?
Ürünler 1 gün,1 hafta, 1 ay, yıllar sonra bozulabilir. İstediğin gibi dikkatli kullan.
Diyelim bir ürünü 6 yıl kullandın. Bu süre zarfında teknoloji ilerliyor, yeni ürünler piyasaya çıkıyor. Bir ürünü yıllarca korumanın/dikkatli kullanmanın bir anlamı var mı?
i486 işlemcilerim/anakartlarım var. Bunlar artık ne işe yarıyor?
Astronotarda
Üstün
Konu bir ürünü 6 yıl kullanmanın anlamı değil, cihazın ömrü. Yoksa bana göre 2-3 yıl içinde gelişen teknoloji bile bir kulaklığı değiştirmek için yeterli bir sebep.Sana göre saçma olabilir, fakat verdiğim cevap mantıklı.
Aldığın kullaklığın üretimi için kötü elektronik parça(lar) kullanılmış olabilir. Ya da standardlara göre üretilmemiş olup kalite kontrolden yinede geçmiş olabilir. Hangi anakart üreticisinin kullandığı kondensatörler şişmişti?
Ürünler 1 gün,1 hafta, 1 ay, yıllar sonra bozulabilir. İstediğin gibi dikkatli kullan.
Diyelim bir ürünü 6 yıl kullandın. Bu süre zarfında teknoloji ilerliyor, yeni ürünler piyasaya çıkıyor. Bir ürünü yıllarca korumanın/dikkatli kullanmanın bir anlamı var mı?
i486 işlemcilerim/anakartlarım var. Bunlar artık ne işe yarıyor?
Yeni konular
-
-
-
6.000 TL bütçeye 27" FHD monitör önerisi
- heart like a grave
-
-
-
-