omuraycil

Uzman
Merhaba. AXE3000 PCI X1 slotuna takılan Wi-Fi 6 ve Bluetooth kartına sahibim fakat ne yaptıysam Bluetooth 5.3 olduğu halde ses gecikmesini engelleyemedim. 3-4 adet farklı kulaklık hoparlör denediğim halde hep seste gecikme senkron sorunu yaşıyorum. Bu kartta Bluetooth için ana karttaki USB portuna ayrı bağlantı var ve o da USB 2.0 portu için. Acaba USB2.0 portuna takılı olduğu için gecikme olabilir mi? USB 3.0'da gecikme düzelir mi?

Adaptör link: https://tr.aliexpress.com/item/1005..._main.110.7c5a3d120mm98o&gatewayAdapt=glo2tur

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzelmez. USB 2.0 zaten 480 Mbps, ve gecikmesi de düşük. Konu USB'lik değil. Bluetooth'un yapısı gereği biraz.
Bluetoothda ses gecikmesi normal, hele de kulakliginiz SBC ustu bir kodegi desteklemiyorsa.
Onunla alakalı değil. Bluetooth ile ister istemez ses gecikmesi yaşaman gayet doğal.
Cevaplar için teşekkürler fakat aynı kulaklık ve hoparlörlerimi telefonumda kullandığımda neredeyse sıfır gecikme alıyorum senkron sorunu olmuyor sadece bilgisayarımda bu gecikmeyi yaşıyorum. Sürücü güncelledim, Handsfree devre dışı bıraktım, geliştirmeler kapalı denedim BT 5.3 LMP 12 olmasına rağmen sonuç aynı bir tek format atmadığım kaldı o da fayda eder mi bilmiyorum. Sanırım adaptör değiştirmem gerekecek yada kablodan devam.