Nikolagernand

Başarılı
Son zamanlarda Telegram üzerinden oynanan Blum, Bamster gibi Cloud Mining yapan platformları Instagram'da görüyorum. Sizce para kazandırma vaatleri sahte midir yoksa gerçek midir? Lütfen bu konu hakkında araştıranlar fikir belirtsin.

Son zamanlarda Telegram üzerinden oynanan blum, bamster gibi Cloud mining yapan platformları Instagram'da görüyorum. Sizce para kazandırma vaatleri sahte midir yoksa gerçek midir? Lütfen bu konu hakkında araştıranlar fikir belirtsin.

Referans linkin ile kazanmadığın sürece kazanamazsın gibi bir şey. Referanslar çok para veriyor.

Yaklaşık 1 haftadır 8 saatte bir blum topluyorum. Arada oyunlarını oynuyorum. Hiç davetim yok. 1milyon biriktirdim. Bakalım ne kadardan listelenecek.
Şu anda bile 4 ayrı coini topluyorum. Notcoin olaylarından sonra cüzdanımda 35 dolar biriktiğini görünce bu işler mantıklı gelmeye başladı. Bence gayet gerçekler.
1718016164027.webp

Yaklaşık 1 haftadır 8 saatte bir blum topluyorum. Arada oyunlarını oynuyorum. Hiç davetim yok. 1milyon biriktirdim. Bakalım ne kadardan listelenecek.
Şu anda bile 4 ayrı coini topluyorum. Notcoin olaylarından sonra cüzdanımda 35 dolar biriktiğini görünce bu işler mantıklı gelmeye başladı. Bence gayet gerçekler.

1 haftada 1 milyon blum kazandırmaz diye biliyorum, ya 10k ya da 1000 blum toplamışsındır çünkü 3 günde ben 2500 blum topladım

Son düzenleyen: Moderatör: