Çözüldü Blur oyunu için indirilen ISO dosyası nasıl açılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yvz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 215
  • Etiketler Etiketler
    iso nasıl
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yvz

Uzman
Son günlerde canım çok Blur oynamak istedi. Ancak resmi olarak satışı bulunmadığından oldgamesdownload.com sitesinden ZIP olarak indirdim. ZIP'i ayıkladığım zaman Game Files kısmında ISO var. ISO'nun olmasının normal olduğunu biliyorum fakat bu ISO dosyasını nasıl açacağımı unuttum. Nasıl yapılıyordu?

Hocam çift tıklayıp açmayı daha önce denedim yaptığım zaman Dosya Gezgini donuyor.

Ya da istersen direkt ISO'ya sag tiklayip WinRAR ile klasore cikartabilirsin.

Sağ olun hocam setup vs. geldi.

Ya da istersen direkt ISO'ya sag tiklayip WinRAR ile klasore cikartabilirsin.

Hocam normal kurulum yaptım ama kurduktan sonra düz C diskinde bir sürü DLL vs. geldi, bunları ne yapayım?

Klasöre ayıkla diyecektin ya. Buraya ayıkla demişsin.

Klasöre ayıkla diyecektin ya. Buraya ayıkla demişsin.

Hocam zaten klasore ayıkladım. Ayıkladıktan sonra setup vs. geldi ondan kurdum. O setup dosyaları indirilenler kısmında Blur dosyasında. O C diskindeki dosyalar setuptan sonra geldi.

Hocam zaten klasore ayıkladım. Ayıkladıktan sonra setup vs. geldi ondan kurdum. O setup dosyaları indirilenler kısmında blur dosyasında. o C diskindeki dosyalar setuptan sonra geldi

Eki Görüntüle 256953
Setup kısmında direkt c diskine kurmuşsun diye yorumladım. Oyunun .exe'si yok mu burada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…