Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yvz

Uzman
Son günlerde canım çok Blur oynamak istedi. Ancak resmi olarak satışı bulunmadığından oldgamesdownload.com sitesinden ZIP olarak indirdim. ZIP'i ayıkladığım zaman Game Files kısmında ISO var. ISO'nun olmasının normal olduğunu biliyorum fakat bu ISO dosyasını nasıl açacağımı unuttum. Nasıl yapılıyordu?

Çift tıklayıp açacaksın. Sonra bir disk gibi görünecek. Oradan setup varsa kurarsın yoksa direkt oynarsın. Kurulumsuzsa kesip kendi diskine yapıştır. Sonrasında disk gibi görünen ISO'nun üstüne sağ tık atıp "çıkar" de ve sil.

Hocam çift tıklayıp açmayı daha önce denedim yaptığım zaman Dosya Gezgini donuyor.

Ya da istersen direkt ISO'ya sag tiklayip WinRAR ile klasore cikartabilirsin.

Sağ olun hocam setup vs. geldi.

Ya da istersen direkt ISO'ya sag tiklayip WinRAR ile klasore cikartabilirsin.

Hocam normal kurulum yaptım ama kurduktan sonra düz C diskinde bir sürü DLL vs. geldi, bunları ne yapayım?

1781374522724.webp

Hocam zaten klasore ayıkladım. Ayıkladıktan sonra setup vs. geldi ondan kurdum. O setup dosyaları indirilenler kısmında Blur dosyasında. O C diskindeki dosyalar setuptan sonra geldi.

Eki Görüntüle 256953
Dogru sekilde kurduguna emin misin?

Setup kısmında direkt c diskine kurmuşsun diye yorumladım. Oyunun .exe'si yok mu burada?
Garip olan bunlar da kurulum dosyalari, oyun dosyalari degil.