1 1538 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2.060 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 5.833 6 Nisan 2024 #1 Yeni keşfettim çok hoşuma gitti.
Flakko Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 108 Beğeniler 174 6 Nisan 2024 #2 1538 dedi: Yeni keşfettim çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Extended club mix ve albüm versiyonlarını öneririm. Club Mix Spotify'da yok. Albüm Versiyon @1538 Bu parçanın introsu çok sağlam.
1538 dedi: Yeni keşfettim çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Extended club mix ve albüm versiyonlarını öneririm. Club Mix Spotify'da yok. Albüm Versiyon @1538 Bu parçanın introsu çok sağlam.
KS KS 1 1538 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2.060 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 5.833 7 Nisan 2024 #3 Flakko dedi: Extended club mix ve albüm versiyonlarını öneririm. Club Mix Spotify'da yok. Albüm Versiyon @1538 Bu parçanın introsu çok sağlam. Genişletmek için tıkla... Tanidik, ama ben bunu nasıl yeni keşfettim diye düşünüyorum sadece. Bu şarkı bir harika dostum... @Algos Son düzenleme: 13 Nisan 2024
Flakko dedi: Extended club mix ve albüm versiyonlarını öneririm. Club Mix Spotify'da yok. Albüm Versiyon @1538 Bu parçanın introsu çok sağlam. Genişletmek için tıkla... Tanidik, ama ben bunu nasıl yeni keşfettim diye düşünüyorum sadece. Bu şarkı bir harika dostum... @Algos
A Algos Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.156 Makaleler 7 Çözümler 17 Beğeniler 6.975 13 Nisan 2024 #4 1538 dedi: Tanidik, ama ben bunu nasıl yeni keşfettim diye düşünüyorum sadece. Bu şarkı bir harika dostum... @Algos Genişletmek için tıkla... Çok değişik bir havası var şarkının. Son düzenleme: 13 Nisan 2024
1538 dedi: Tanidik, ama ben bunu nasıl yeni keşfettim diye düşünüyorum sadece. Bu şarkı bir harika dostum... @Algos Genişletmek için tıkla... Çok değişik bir havası var şarkının.
KS KS 1 1538 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2.060 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 5.833 15 Nisan 2024 #5 Algos dedi: Çok değişik bir havası var şarkının. Eki Görüntüle 35685 Genişletmek için tıkla... Bağımlılık yaptı ben de.
Algos dedi: Çok değişik bir havası var şarkının. Eki Görüntüle 35685 Genişletmek için tıkla... Bağımlılık yaptı ben de.
A Algos Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.156 Makaleler 7 Çözümler 17 Beğeniler 6.975 15 Nisan 2024 #6 1538 dedi: Bağımlılık yaptı ben de. Genişletmek için tıkla... Hoş şarkı cidden ya. Buna benzer bir şarkı vardı aslına. Sen etiket attığın günden beri bulamadım. Buna benziyordu ama. Yüksek ihtimalle karıştırıyorum başka bir şarkı ile.
1538 dedi: Bağımlılık yaptı ben de. Genişletmek için tıkla... Hoş şarkı cidden ya. Buna benzer bir şarkı vardı aslına. Sen etiket attığın günden beri bulamadım. Buna benziyordu ama. Yüksek ihtimalle karıştırıyorum başka bir şarkı ile.
Flakko Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 108 Beğeniler 174 15 Nisan 2024 #7 Algos dedi: Hoş şarkı cidden ya. Buna benzer bir şarkı vardı aslına. Sen etiket attığın günden beri bulamadım. Buna benziyordu ama. Genişletmek için tıkla... Modjo - Lady (Hear Me Tonight) ve Stardust - Music Sounds Better With You parçaları benziyor hocam. Bunlar olabilir.
Algos dedi: Hoş şarkı cidden ya. Buna benzer bir şarkı vardı aslına. Sen etiket attığın günden beri bulamadım. Buna benziyordu ama. Genişletmek için tıkla... Modjo - Lady (Hear Me Tonight) ve Stardust - Music Sounds Better With You parçaları benziyor hocam. Bunlar olabilir.
A Algos Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.156 Makaleler 7 Çözümler 17 Beğeniler 6.975 15 Nisan 2024 #8 Flakko dedi: Modjo - Lady (Hear Me Tonight) ve Stardust - Music Sounds Better With You parçaları benziyor hocam. Bunlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya. Bunu biliyorum ama yüksek ihtimalle mandela etkisi yaşıyorum galiba.
Flakko dedi: Modjo - Lady (Hear Me Tonight) ve Stardust - Music Sounds Better With You parçaları benziyor hocam. Bunlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya. Bunu biliyorum ama yüksek ihtimalle mandela etkisi yaşıyorum galiba.
KS KS 1 1538 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2.060 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 5.833 15 Nisan 2024 #9 Algos dedi: Hoş şarkı cidden ya. Buna benzer bir şarkı vardı aslına. Sen etiket attığın günden beri bulamadım. Buna benziyordu ama. Yüksek ihtimalle karıştırıyorum başka bir şarkı ile. Genişletmek için tıkla... Şarkı radyosunda ufak bir keşif yaptım da güzel denk gelemedim. Detaya inmek lazım demek ki. Flakko dedi: Modjo - Lady (Hear Me Tonight) ve Stardust - Music Sounds Better With You parçaları benziyor hocam. Bunlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Bunlara da bakacağım.
Algos dedi: Hoş şarkı cidden ya. Buna benzer bir şarkı vardı aslına. Sen etiket attığın günden beri bulamadım. Buna benziyordu ama. Yüksek ihtimalle karıştırıyorum başka bir şarkı ile. Genişletmek için tıkla... Şarkı radyosunda ufak bir keşif yaptım da güzel denk gelemedim. Detaya inmek lazım demek ki. Flakko dedi: Modjo - Lady (Hear Me Tonight) ve Stardust - Music Sounds Better With You parçaları benziyor hocam. Bunlar olabilir. Genişletmek için tıkla... Bunlara da bakacağım.
A Algos Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.156 Makaleler 7 Çözümler 17 Beğeniler 6.975 15 Nisan 2024 #10 1538 dedi: Şarkı radyosunda ufak bir keşif yaptım da güzel denk gelemedim. Detaya inmek lazım demek ki. Bunlara da bakacağım. Genişletmek için tıkla... Radyoda danza kudro önerdi yani sen hesap et. Hocamızın attığı müzik de güzeldir hocam. Seversin bunu kesinlikle.
1538 dedi: Şarkı radyosunda ufak bir keşif yaptım da güzel denk gelemedim. Detaya inmek lazım demek ki. Bunlara da bakacağım. Genişletmek için tıkla... Radyoda danza kudro önerdi yani sen hesap et. Hocamızın attığı müzik de güzeldir hocam. Seversin bunu kesinlikle.