Yok ne kızması? Korkuyorsun sonuçta, asıl mantıklı konuşabilmen garip olurdu :D Eğer bir daha gelmemesi için bir sebep yoksa bir daha gelebilir mantıken. Konunun tamamını okumadım ama bir aile ferdin ya da yakının varsa haber ver duruma el atsınlar bence
Haber verdim hocam yarın bakacağız dedi babam.Öyle bir yerden girdi ki korkudan yanımdaki çaydanlığı devirdim. Çay vardı içinde ama Allah'tan soğumuştu.

Saçmaysa kızmayın ama şu anki
Korkudan ne yazdığımı bile bilmiyorum.

Halisinasyonlar görüyorum yanımdaki silgiyi o böcek sandım sandalyeden düştüm ani tepkiden.

Nasıl uyuyacağım ben bu gece ya.

Hocam adres verin Techolay Sosyal ekibi olarak böceği öldürmeye gelelim.

1721333055939.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçmaysa kızmayın ama şu anki
Korkudan ne yazdığımı bile bilmiyorum.

Halüsinasyonlar görüyorum yanımdaki silgiyi o böcek sandım sandalyeden düştüm ani tepkiden.

Nasıl uyuyacağım ben bu gece ya.
Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim. Gidemem demişsiniz ancak bu kadar büyük bir korkuyu üstüne giderek yenemezsin. :)

hocam birde Annem öldürdü böceği unuttum söyemeyi. Ama başka bir böcek gelebilir mi diye korkuyorum.

@RockyHighway79
Eğer giren böceği öldürdüyse endişelenecek bir şey yoktur. Çünkü korkun artık o böcek yerine herhangi bir böcek gelir mi korkusuna dönüşmüş ki kalan hayatın boyunca ''Herhangi bir böcek odama gelir mi acaba?'' korkusu ile yaşaman imkansız değil mi? Bir sonraki korkunu, bir sonraki böceği gördüğünde yaşarsın artık. Şimdilik rahatla, geçmiş olsun :D

Eğer giren böceği öldürdüyse endişelenecek bir şey yoktur. Çünkü korkun artık o böcek yerine herhangi bir böcek gelir mi korkusuna dönüşmüş ki kalan hayatın boyunca ''Herhangi bir böcek odama gelir mi acaba?'' korkusu ile yaşaman imkansız değil mi? Bir sonraki korkunu, bir sonraki böceği gördüğünde yaşarsın artık. Şimdilik rahatla, geçmiş olsun :D
Teşekkürler hocam :D

Hocam 18 yaş altı kabul etmez diye öyle girdim 15 yaşındayım.
Bildiğim kadarıyla, 13 yaş üstü kabul ediliyor. Desteğe yazın, düzeltilsin.
Eviniz veya işyerinizde hamamböceklerini bulmak oldukça can sıkıcı olabilir. Bu zararlılar, Salmonella ve dizanteri gibi hastalıkların bilinen taşıyıcılarıdır ve sağlığınıza ciddi riskler oluşturabilirler. Ayrıca hamam böceklerinin dışkıları, egzama ve astım gibi sorunlara yol açabilir.

Kaynak:Hamamböcekleri ve Zararları.

Hocam 18 yaş altı kabul etmez diye öyle girdim 15 yaşındayım.
Böcekleri ben de sevmem. Dünyanın en gereksiz canlısı ve de ciddi bir popülasyonu var. İğrenç varlıklar.