Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Aralık 2023
HAHAHAHHAHA.Bilgi yuvaları olan üniversiteler ne hale dönmüş yazık.
Üniversiteler toplumda tepki hareketlerinin doğduğu yerdir. 4 tekerleği olan elektrikli el arabası üretip vatandaşın vergisini sömüren kasaba üniversiteleriyle karıştırmayın Boğaziçi'ni.
PoseidonWhisper
Uzman
Nurettin Yıldız Hoca'nın ilk videosunun silindiği yönündeki iddialara ve "ikinci videoda düzeltme yaparak aslında böyle bir şey kastetmediği" şeklindeki yorumlara rastladım. İlk video eski olsa da nereden bulabileceğimi araştırıyorum, çünkü inancım gereği vebal altına girmek istemiyorum.
Bu olaya nasıl bakmalıyız? Acaba bir dezenformasyon mu söz konusu? Yoksa sosyal/toplum mühendisliği, bir operasyon, algı çalışması veya daha büyük çaplı bir toplumsal kutuplaşma unsuru mu?
Özellikle bu konuyu anlamak için ilk videoyu bulmaya çalıştım ancak ulaşamadım. Kendisini düzenli takip etmediğim için de konuya uzak kalmış durumdayım.
Bu olaya nasıl bakmalıyız? Acaba bir dezenformasyon mu söz konusu? Yoksa sosyal/toplum mühendisliği, bir operasyon, algı çalışması veya daha büyük çaplı bir toplumsal kutuplaşma unsuru mu?
Özellikle bu konuyu anlamak için ilk videoyu bulmaya çalıştım ancak ulaşamadım. Kendisini düzenli takip etmediğim için de konuya uzak kalmış durumdayım.