KökBilgi
Uzman
Ha şöyle milliyetçi maskelerinizi indirin de kimin safında olduğunuz daha belli olsun.
Kaynak:
Kaynak:
En vahimi de hala devlet aklı diyerek geveleyenlerin bunlara inanması, inanmakla da kalmayıp takım tutar gibi savunmaya geçiyorlar.Yunan ordusu gibi bunlarda ülkeden gitmeden önce verebildiği zararı verip gitmeye çalışıyorlar.
Önceden sağcıydım, solculara sallardım. Saftım. Şimdi olgunlaştım, iki tarafa da sallıyorum. Bizi, sessiz çoğunluğu bu duruma düşürdükleri için.
Sağcı da solcu da ne yazık ki popülizmin pençesinde ve iki taraf da beni temsil etmiyor. En acısı da bu. Sosyalistler - solcular da hiç masum değil.Sağcılar maalesef hep emperiyalistlerin maşası oldular bu ülkede zaten amaç da oydu. Belki aile ve kişi olarak temiz düşünceyle gerçekten inanan olabilir ama üst kademedekiler hep öyle oldular.
Sağcı da solcu da ne yazık ki popülizmin pençesinde ve iki taraf da beni temsil etmiyor. En acısı da bu. Sosyalistler - solcular da hiç masum değil.
Terör sevicilik zaten kabahatlerin en büyüğü bana göre hocam, başka bir şey olmasına gerek yok. Ha diyebilirsin ki sağcılar yukarıdaki gönderide yer alan şeyleri yaparak terör sevici olmuyorlar mı? E ben de zaten ikisini de sevmiyorum diye tam bu yüzden dedim. Popülizm diye buna denir. Kendi milletimizin parçası olması gereken adamlara kapitülasyon veriyoruz ve sanki teröre kaybetmiş gibi acayip çağrışımlar yapılıyor partiler tarafından. Oysa biz sözde silah bıraktıran tarafız.İnsan hakları çerçevesinde terör seviciler hariç çok da sorun değil solcu olarak. Biraz da kişiye bağlı. Bu ülkede her şeyde sıkıntı var görüşlerde bile var.
Ha şöyle milliyetçi maskelerinizi indirin de kimin safında olduğunuz daha belli olsun.
Kaynak:
Terör sevicilik zaten kabahatlerin en büyüğü bana göre hocam, başka bir şey olmasına gerek yok. Ha diyebilirsin ki sağcılar yukarıdaki gönderide yer alan şeyleri yaparak terör sevici olmuyorlar mı? E ben de zaten ikisini de sevmiyorum diye tam bu yüzden dedim. Popülizm diye buna denir. Kendi milletimizin parçası olması gereken adamlara kapitülasyon veriyoruz ve sanki teröre kaybetmiş gibi acayip çağrışımlar yapılıyor partiler tarafından. Oysa biz sözde silah bıraktıran tarafız.