Detaylar
Kim cevapladı?@Lorien, onlara bakmadım ama ülkenin yarısının tanımış olduğu Elraen gibi yayıncılardan ses seda yok.
Story attı ama işte Story ile falan olmaz bu iş.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece_Emir
Uzman
Bu görseli paylaşabilirsiniz arkadaşlar.Başka bir forumda gördüm. Moderatörler için sakıncası yoksa burada da paylaşmak istedim.
- Makaleler
- 62
İmzaladım.
İçerik üreticilerin bir araya gelip dernekleşmesini dillendiren tek adam Jahrein. Herkes sponsorluklarını düşünüyor.@Lorien aynen öyle, story atıp nereye çekiliyorsun? Hadi ben zaten yayın falan izlemeyen biriyim. Adım görünsün diye "1.000 TL" bağış atanlar bu durumun farkındadırlar umarım.
İmzamı attım. Umarım sesimizi duyurmayı başarabiliriz.
KökBilgi
Uzman
Sosyal medyadaki klavye delikanlılarının dernek kurarak gerçekten bir delikanlıya dönüşmesi lazım yoksa o klavyelerine de kayyum atanacak.İçerik üreticilerin bir araya gelip dernekleşmesini dillendiren tek adam Jahrein. Herkes sponsorluklarını düşünüyor.
İmralı aşığı ülkürtçü "Bana kalsa yarım saat içinde sosyal medyayı kapatırım" demişti. Şu ülkede yönetim olmasa daha iyi yönetilir. Kimlerle uğraşmak zorunda kalıyoruz yav.Şaka maka bunun 1-2 evre sonrası direkt Afganistan gibi interneti kapatmak. Neyi komik bulduysak, neye yok artık bunu da yapmazlar dediysek yaptılar.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-