Başka bir forumda gördüm. Moderatörler için sakıncası yoksa burada da paylaşmak istedim.
Detaylar
Kim cevapladı?İşe yaramayacağını bile bile imza verdim tekrar.
Ayni konuyu ben de actim. Benimki ya silinir ya da 2 tane olarak kalir. Desteklemek onemli.Başka bir forumda gördüm. Moderatörler için sakıncası yoksa burada da paylaşmak istedim.
RamKokusuSeven
Becerikli
İşe yarar mı bilmiyorum ama imza verdim. Benim için önemli olan 3 platfrom Steam, Epic, PlayStation. Ama diğer platformlarda açmalı. Direk bu yasa uygulanmamalı.
Steam açtı diyelim. Rockstar açmazsa Rockstar oyunları gider. EA açmazsa onun oyunları, Ubisoft açmazsa onun oyunları.Benim için önemli olan 3 platfrom Steam, Epic, PlayStation.
- Makaleler
- 6
Yaptık ama işe yarayacağını asla düşünmüyorum. Muhtemelen Discord, Roblox olaylarından daha fazla gündemde kalır, ses getirilir ama illa unutulur ve alıştırlır.
RamKokusuSeven
Becerikli
Steam açtı diyelim. Rockstar açmazsa Rockstar oyunları gider. EA açmazsa onun oyunları, Ubisoft açmazsa onun oyunları.![]()
Onu unuttum ya. Hocam mesela Steam açtı, biz RDR 2 aldık, Rockstar da açmadı mesela. Nasıl bant genişliği daralacak? Çünkü Steam'den indiriyoruz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-