CHP ve DSP temsilcileri İmralı'ya video konferans ile bağlanılması önerisini destekliyor.

Arkadaşlar, adamlar toplantıya değil, toplantının kapalı yapılmasına karşı. Millet de toplantıya karşı sanıyor, yahu! Bizim ana muhalefet partimiz bayağı iyi. Nasıl yüzde 45 üstü oy alıyor şaşırıyorum...

Bizim millet de bunu muhalefet sanıyor! Adam oturduğu yerden katılmak istiyor toplantıya; yani "rahatım bozulmasın" kafasında. İkincisi ise "kapalı olacakmış, mış mış mış!" Sen gitsen de gitmesen de kapalı olacak. Git, orada bulun, pasif kalma be kardeşim artık ya! Bıktık, vallahi bıktık.

Son düzenleme:
Artık parti ötesi bir oyun dönüyor. Amaçları da ülkeyi karıştırmak bölmek. Bu ülke tekrar Kurtuluş Savaşı veremez.

Klasik bir muhalif (ben de muhalifim ama klasik olandan değil), beğenmediği, katılmadığı bir şeye sadece beğenmedi atar; nedenini belirtmez, yani fikrini belirtmez. Ben not olarak düşeyim buraya: tartışmaya, sohbete açığım. Toplantının genel olarak mantıklı olup olmadığı konusunda değil, CHP'nin katılıp katılmaması konusunda tartışmaya, sohbete açığım.