CHP'nin neredeyse 1 yıldır süregelen bir "Mutlak Butlan" davası vardı. Davanın kısaca özeti; Özgür ÖZEL'in bazı delegelere rüşvet verip parti başkanı olduğu ve asıl başkan olması gereken kişinin Kemal Kılıçdaroğlu olması gerektiğiyle ilgili Lütfü SAVAŞ (eski Hatay Belediye Başkanı)'ın açtığı dava kabul gördü ve Mutlak Butlan kararı çıktı.

Yani mevcut Özgür Özel yönetiminin aldığı tüm kararlar iptal edildi-geçersiz sayıldı ve partinin eski yönetimle devam etmesi kararlaştırıldı.

Tweetin içinde mevcut mahkeme kararının yazısı/belgesi mevcut.

Kemal Kılıçdaroğlu yönetiminin devam etmesi talep edilmiş. Açıkçası iki yönetim arasında gram farklılık yoktu. Parti kapatılmadığı sürece olumlu değişim olacağını düşünmüyorum. Birbirlerini yesinler.
Özgür ÖZEL yönetimi ile Kemal KILIÇDAROĞLU yönetiminin arasında dağlar kadar fark vardı bu arada. Özgür ÖZEL'in yaptığı hatalar fazla ama gelip "ikisi aynı" demek saçma olur. Partiyi kapatmaktan kastığınız nedir? Sırf bu karar yüzünden BIST %-5'den fazla küçüldü ve devam ediyor. Devre kesici olmasa daha yolu var.

Özgür ÖZEL yönetimi ile Kemal KILIÇDAROĞLU yönetiminin arasında dağlar kadar fark vardı bu arada. Özgür ÖZEL'in yaptığı hatalar fazla ama gelip "ikisi aynı" demek saçma olur. Partiyi kapatmaktan kastığınız nedir? Sırf bu karar yüzünden BIST %-5'den fazla küçüldü ve devam ediyor. Devre kesici olmasa daha yolu var.
Dağlar kadar farkı sayabilir misin lütfen? Kaçırdığımız bir nokta varsa haberdar olalım. :) Ve evet, 'kapatmaktan' bahsettim. İşgal edilmiş CHP'nin kapatılmasını istiyorum. Muhalefetin kurtuluşu CHP'nin kapatılmasından geçer.

Borsaya gelecek olursak; bu hafta gerekli önlemler hazine tarafından zaten alındı. Keşke hiç etkilenmese ama siyaset ve borsa ne yazık ki ayrı düşünülemez.

CHP'nin neredeyse 1 yıldır süregelen bir "Mutlak Butlan" davası vardı. Davanın kısaca özeti; Özgür ÖZEL'in bazı delegelere rüşvet verip parti başkanı olduğu ve asıl başkan olması gereken kişinin Kemal Kılıçdaroğlu olması gerektiğiyle ilgili Lütfü SAVAŞ (eski Hatay Belediye Başkanı)'ın açtığı dava kabul gördü ve Mutlak Butlan kararı çıktı.

Yani mevcut Özgür Özel yönetiminin aldığı tüm kararlar iptal edildi-geçersiz sayıldı ve partinin eski yönetimle devam etmesi kararlaştırıldı.

Tweetin içinde mevcut mahkeme kararının yazısı/belgesi mevcut.

CHP'ye muhalefet etmeyin, seçimi kaybeder!" diyen, CHP'yi her eleştirdiğinde "AKP'lisin" diye yaftalayan kitle ve solcu kitle yüzünden bu parti zaten gereğinden fazla oy alıyor. Çözümü ne, bilemiyorum.
Dipnot: ne solcuyum ne sağcı öz ve öz Atatürkçüyüm.

Dağlar kadar farkı sayabilir misin lütfen? Kaçırdığımız bir nokta varsa haberdar olalım. :) Ve evet, 'kapatmaktan' bahsettim. İşgal edilmiş CHP'nin kapatılmasını istiyorum.

Borsaya gelecek olursak; bu hafta gerekli önlemler hazine tarafından zaten alındı. Keşke hiç etkilenmese ama siyaset ve borsa ne yazık ki ayrı düşünülemez.
Kemal KILIÇDAROĞLU merkez siyaseti yapıyor. Yani oturduğu yerden memur kafası siyaset. Tek yaptığı Faik ÖZTRAK'ın o sıkıcı ve boş açıklamarıyla günü geçirmek. Özgür ÖZEL'in yaptığı siyaset ise daha agresif. Düzenli siyaset takip ediyorsanız zaten bunu bilirsiniz ben neredeyse her konuşmayı dinliyorum 2017 seçimlerinden bu yana sıkı sıkıya takip ediyorum siyaseti. Sadece bu bile "dağlar kadar" sebebe örnek olacak vaziyette.

İşgal edilmiş CHP'den kastığınızı biraz daha açar mısınız? CHP Amerikan Mandası mı olmuş? Yoksa Özgür ÖZEL yönetiminden mi bahsediyorsunuz? Ayrıca ekonomiyi sadece bir örnek olarak verdim burada halkın ve milletin son sözü önemli ve gelip bana "herkes KK'yi istiyor" demeyin lütfen. KK'yi isteyen kimse yok. AKP Kuklası birisinin CHP yönetiminde işi ne? Kuzey Kore mi burası?

Bir partiyi kapatmaktan bahsediyorsunuz. Halkın yarısına yakınını temsil eden bir partiyi. Garip bir düşünce yapısı.

CHP'ye muhalefet etmeyin, seçimi kaybeder!" diyen, CHP'yi her eleştirdiğinde "AKP'lisin" diye yaftalayan kitle ve solcu kitle yüzünden bu parti zaten gereğinden fazla oy alıyor. Çözümü ne, bilemiyorum.
Çözüm belli: Kapatılması. CHP'nin aldığı gereğinden fazla oy, mevcut ve yeni kurulacak muhalif partilere dağılacak. Böyle bir ortamda yeni muhalif partilarin ve fikirlerin çıkması mümkün değildir.