Bende böyle bir şey var bazı zamanlarda, mesela bugün ölecek gibi oluyorum. Mesela bu sabah duş almam 45 dakika sürdü çünkü her seferinde bayılacak gibi oluyor, elimde ayağımda takat yok. Şöyle düşünün, elimde jilet var ama gözümde görüntü yok. Neyse, zorla duşu aldıktan sonra kahvaltımı yaptım ama yine kendime gelemedim, zor yürüyorum. Sanki göğsüme bastırılıyormuş gibi bir his. Nefesim daralıyor. Bunun nedenini ve çözümünü bilen var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Acile gitmek.
Acillik bir şey olduğunu sanmıyorum gitsem iki ilaç yazıp gönderirler zaten.
Problem büyük ama umursanma düşük sorun o.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Acillik bir şey olduğunu sanmıyorum gitsem iki ilaç yazıp gönderirler zaten.
Problem büyük ama umursanma düşük sorun o.
Bayılacak gibi oluyor, elimde ayağımda takat yok. Şöyle düşünün, elimde jilet var ama gözümde görüntü yok.
Bu yazdıkların evde kendi başına çözebileceğin şey değil. Tansiyon ile alakalı olabilir veya başka bir şey. Doktora gitmekten başka çare yok.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Tansiyonuna bakar. Gerekli görürse mr/röntgen çeker. Kan değerlerine bakar. Fiziksel muayene yapar. Satürasyonuna bakar. Doktorun yapabileceği pek çok şey var. Acilde sorunu bulamazlar ise polikinliğe yönlendirirler. Boşu boşu yıllarca okumuyor bu insanlar. Hepsinde tecrübe ve bilgi var.
Tansiyonuma ben de bakarım da diğerleri bir işe yarayabilir gibi.Tansiyonuna bakar. Gerekli görürse mr/röntgen çeker. Kan değerlerine bakar. Fiziksel muayene yapar. Satürasyonuna bakar. Doktorun yapabileceği pek çok şey var. Acilde sorunu bulamazlar ise polikinliğe yönlendirirler. Boşu boşu yıllarca okumuyor bu insanlar. Hepsinde tecrübe ve bilgi var.
Büyük tansiyonum 10 küçük 4.
Bir ara giderim sağ olun bilgi için.Astım olabilir, kalp ile ilgili bir sorun olabilir. Bunu doktor dışında kimse bilemez hastaneye gitmekten başka çaren yok. Bizim verebileceğimiz en iyi öneri hastaneye gitmen olur.
Astım olacağını düşünmüyorum. Alerjik astımım mevcut ve astım bu değil, kendimden söyleyebiliyorum. Düş alırken bir sorun yaşamıyorum, vücudu zorlasanız dahi bu arkadaşın dediği olmuyor. Tabii bir iki hastalık birleşir, olur ama arkadaşın yaşı çok küçük olmadığı takdirde bu çoktan belirlenirdi. Hayatında hiç koşmamış olamaz sonuçta, bir sorunu yoksa.Astım olabilir, kalp ile ilgili bir sorun olabilir. Bunu doktor dışında kimse bilemez hastaneye gitmekten başka çaren yok. Bizim verebileceğimiz en iyi öneri hastaneye gitmen olur.