Bütçe
1000-1200 TL (Öneriye göre bütçeyi biraz arttırabilirim)

dotsh

Üstün
Nasıl bir şey alacağıma karar veremedim. Sürekli eşofman giymekten sıkıldım. Kot, kumaş, keten vb. fark etmez. Yazlık bir şey arıyorum. Siyah renk istemiyorum. Aşırı bol giymeyi seviyorum.

Bershka, H&M veya flawwear gibi butik sayfalar olabilir. Trendyol genelde tercih etmiyorum.

Zincirwearden alabilirsin bunun farklı renklerinden 3-4 tane almıştım 1-2 senedir kullanıyorum. Aşırı yıpranma falan olmadı. Paçalarında yıpranma var sadece o da yağmurlu havalardan kaynaklı. Beden konusunda bol sevdiğim için en büyük bedenini alıp boyuma göre kısalttırmıştım.

1746814321019.webp

Zaten geniş paça. Kendim kullanıyorum Air Force ile baggy formda zaten.

Pek geniş paça gibi durmuyor. Düz paça gibi sanki. Genelde bu tarz eşofmanlar giyiyorum. Bu kalıp da bir pantolon önerebilir misiniz?
1746814630774.webp

Zincirwearden alabilirsin bunun farklı renklerinden 3-4 tane almıştım 1-2 senedir kullanıyorum. Aşırı yıpranma falan olmadı. Paçalarında yıpranma var sadece o da yağmurlu havalardan kaynaklı. Beden konusunda bol sevdiğim için en büyük bedenini alıp boyuma göre kısalttırmıştım.

Eki Görüntüle 146992

Daha önce bu tarz bir şey almıştım ve bel kısmı çok küçük gelmişti. Beden tablosu da yok sanırım.

Pek geniş paça gibi durmuyor. Düz paça gibi sanki. Genelde bu tarz eşofmanlar giyiyorum. Bu kalıp da bir pantolon önerebilir misiniz?

Daha önce bu tarz bir şey almıştım ve bel kısmı çok küçük gelmişti. Beden tablosu da yok sanırım.
O tarz şeyler yaşanmasın diye sitedeki en büyük bedeni almıştım. Bellerini ölçtüm 46.5 ile 47cm arası değişiyor XXL olanlar.

Son düzenleme:
@dotsh, Kendim giyiyorum hocam gayet bol asfaltla paçanızı birleştirmek istiyorsanız başka ürünlere bakabilirim yada bakabilirsiniz.