143

Yetkin
Bolu otel yangını sonrasında, yangın söndürme tüpü fiyatlarına neredeyse iki kat zam gelmiş. Düşmanı dışarıda aramaya gerek yok. Birkaç Cimri bağlantısını bırakacağım, isterseniz siz de fiyat grafiklerini inceleyebilirsiniz.

1. ürün: 6 Kg ABC Tozlu Yangın Tüpü Fiyatları
Ürünün normal fiyatı 1,115,50 TL iken diğer satıcılarda 1600 TL civarında.

2. ürün: Tüpaş 6 kg Kuru Kimyevi Tozlu Yangın Söndürme Tüpü Fiyatları
Normalde 900 TL civarında olan ürün birden 1100-1200 TL bandına çıkmış.

Not: Ürünlerin hiçbirisi reklam değildir, ürünleri rastgele seçtim. Aradaki fiyat farkını gösterebilmek için Cimri'ye girip ürünleri rastgele arattım. Konuya eklediğim ürünlerle alakam yoktur.

Bolu otel yangını sonrasında, yangın söndürme tüpü fiyatlarına neredeyse iki kat zam gelmiş. Düşmanı dışarıda aramaya gerek yok. Birkaç Cimri bağlantısını bırakacağım, isterseniz siz de fiyat grafiklerini inceleyebilirsiniz.

1. ürün: 6 Kg ABC Tozlu Yangın Tüpü Fiyatları
Ürünün normal fiyatı 1,115,50 TL iken diğer satıcılarda 1600 TL civarında.

2. ürün: Tüpaş 6 kg Kuru Kimyevi Tozlu Yangın Söndürme Tüpü Fiyatları
Normalde 900 TL civarında olan ürün birden 1100-1200 TL bandına çıkmış.

Not: Ürünlerin hiçbirisi reklam değildir, ürünleri rastgele seçtim. Aradaki fiyat farkını gösterebilmek için Cimri'ye girip ürünleri rastgele arattım. Konuya eklediğim ürünlerle alakam yoktur.

İkbal ve Ayşenur cinayeti sonrası biber gazında, korona döneminde maske ve elektronik cihazlarda, deprem sonrası ev kiralarında... Biz bize geçiririz Türkiyem.

Bunlara işlem uygulanması lazım değil mi? 2024'de bir ara Erdoğan veya maliye bakanı böyle çakallıklarla ilgileneceklerini söylemişlerdi galiba.