Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.109 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 5 Ekim 2024 #1 Yabancı sözleri alıntılıyor, ben istediğim sözleri nasıl ekleyebilirim?
Çözüm Helox 5 Ekim 2024 Barış dedi: Yazım stili farklı bir türde çünkü, alttaki örneği değiştirerek deneyin: Kod: [["Barack Obama", "Why do people even still use Momentum?"], ["other quote's author", "other quote"]] Örneğin bende bu şekilde gözüküyor: Eki Görüntüle 88162 Genişletmek için tıkla... Yazarı ekleyince düzgün yazmaya başladı.
Barış dedi: Yazım stili farklı bir türde çünkü, alttaki örneği değiştirerek deneyin: Kod: [["Barack Obama", "Why do people even still use Momentum?"], ["other quote's author", "other quote"]] Örneğin bende bu şekilde gözüküyor: Eki Görüntüle 88162 Genişletmek için tıkla... Yazarı ekleyince düzgün yazmaya başladı.
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 5 Ekim 2024 #2 Özel kısmını seçip manuel olarak yazar ve alıntı yaz. Türkçe olan alıntı linklerini algılayamaz büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
Özel kısmını seçip manuel olarak yazar ve alıntı yaz. Türkçe olan alıntı linklerini algılayamaz büyük ihtimalle.
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.109 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 5 Ekim 2024 #3 Essex dedi: Eki Görüntüle 88157 Özel kısmını seçip manuel olarak yazar ve alıntı yaz. Türkçe olan alıntı linklerini algılayamaz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Yarım yamalak yazıyor. Artı 0 Eksi
Essex dedi: Eki Görüntüle 88157 Özel kısmını seçip manuel olarak yazar ve alıntı yaz. Türkçe olan alıntı linklerini algılayamaz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Yarım yamalak yazıyor.
Barış Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.162 Makaleler 20 Çözümler 188 Beğeniler 5.721 5 Ekim 2024 #4 Helox dedi: Yarım yamalak yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yazım stili farklı bir türde çünkü, alttaki örneği değiştirerek deneyin: Kod: [["Barack Obama", "Why do people even still use Momentum?"], ["other quote's author", "other quote"]] Örneğin bende bu şekilde gözüküyor: Artı 0 Eksi
Helox dedi: Yarım yamalak yazıyor. Genişletmek için tıkla... Yazım stili farklı bir türde çünkü, alttaki örneği değiştirerek deneyin: Kod: [["Barack Obama", "Why do people even still use Momentum?"], ["other quote's author", "other quote"]] Örneğin bende bu şekilde gözüküyor:
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.109 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 5 Ekim 2024 #5 Barış dedi: Yazım stili farklı bir türde çünkü, alttaki örneği değiştirerek deneyin: Kod: [["Barack Obama", "Why do people even still use Momentum?"], ["other quote's author", "other quote"]] Örneğin bende bu şekilde gözüküyor: Eki Görüntüle 88162 Genişletmek için tıkla... Yazarı ekleyince düzgün yazmaya başladı. Artı 0 Eksi Çözüm
Barış dedi: Yazım stili farklı bir türde çünkü, alttaki örneği değiştirerek deneyin: Kod: [["Barack Obama", "Why do people even still use Momentum?"], ["other quote's author", "other quote"]] Örneğin bende bu şekilde gözüküyor: Eki Görüntüle 88162 Genişletmek için tıkla... Yazarı ekleyince düzgün yazmaya başladı.
Barış Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.162 Makaleler 20 Çözümler 188 Beğeniler 5.721 5 Ekim 2024 #6 Helox dedi: Yazarı ekleyince düzgün yazmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Biraz uğraştırıcı ama tek tek beğendiğiniz sözleri bulup ekledikten sonra sırayla değişecektir. Artı 0 Eksi
Helox dedi: Yazarı ekleyince düzgün yazmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Biraz uğraştırıcı ama tek tek beğendiğiniz sözleri bulup ekledikten sonra sırayla değişecektir.
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.109 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 5 Ekim 2024 #7 Barış dedi: Biraz uğraştırıcı ama tek tek beğendiğiniz sözleri bulup ekledikten sonra sırayla değişecektir. Genişletmek için tıkla... Atatürk'ün sözlerini yazdırdığım için direkt liste halinde bulup yapıştırdım, o yüzden fazla uğraştırmadı. Artı 0 Eksi
Barış dedi: Biraz uğraştırıcı ama tek tek beğendiğiniz sözleri bulup ekledikten sonra sırayla değişecektir. Genişletmek için tıkla... Atatürk'ün sözlerini yazdırdığım için direkt liste halinde bulup yapıştırdım, o yüzden fazla uğraştırmadı.