Bonus Card ile taksitli alışveriş yapılmıyor

Geraltın kılıcı 36

Üstün
Yer
Cintra
Bugün 6 ay taksit ile N11'den RTX 4060 8GB ekran kartını aldım. Ancak taksit sayılmamış. Tek çekim olarak yapmışlar. Bunun sebebi tam olarak nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartlarım bölümüne girip harcamalarım sekmesinden, harcadığın paranın üzerine tıklayıp ya yapılandır yazar ya da taksitlendir yazar.
Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu sebeple az önce iade ettim. Tam olarak nasıl yapabilirim? Dediğiniz gibi bir seçenek mevcut değil.

Bunu bütün kredi kartı çekimlerinde peşin fiyatına yapabilir miyim?

Bazı pos cihazları taksitlendirme yapamıyor. Genelde öyle durumlarda kartın uygulamasından taksit yapabiliyorsun. En azından aldığın ürünün, anlaşmalı bankayla anlaşması varsa yapabilirsin evet.

Bazı POS cihazları taksitlendirme yapamıyor. Genelde öyle durumlarda kartın uygulamasından taksit yapabiliyorsun. En azından aldığın ürünün, anlaşmalı bankayla anlaşması varsa yapabilirsin evet.

Hocam Gaminggen.TR'den 6 ay peşin taksit ile alabilir miyim? Yoksa alamaz mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…