Geraltın kılıcı 36
Üstün
Bugün 6 ay taksit ile N11'den RTX 4060 8GB ekran kartını aldım. Ancak taksit sayılmamış. Tek çekim olarak yapmışlar. Bunun sebebi tam olarak nedir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün 6 ay taksit ile N11'den RTX 4060 8GB ekran kartını aldım. Ancak taksit sayılmamış. Tek çekim olarak yapmışlar. Bunun sebebi tam olarak nedir?
Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu sebeple az önce iade ettim. Tam olarak nasıl yapabilirim? Dediğiniz gibi bir seçenek mevcut değil.
Kredi kartlarım bölümüne girip harcamalarım sekmesinden, harcadığın paranın üzerine tıklayıp ya yapılandır yazar ya da taksitlendir yazar.
Bunu bütün kredi kartı çekimlerinde peşin fiyatına yapabilir miyim?
Bazı POS cihazları taksitlendirme yapamıyor. Genelde öyle durumlarda kartın uygulamasından taksit yapabiliyorsun. En azından aldığın ürünün, anlaşmalı bankayla anlaşması varsa yapabilirsin evet.
Hocam Gaminggen.TR'den 6 ay peşin taksit ile alabilir miyim? Yoksa alamaz mıyım?
Hocam sitede daha ucuz gösteriyor.
Eki Görüntüle 77950
![]()
GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46NSL8MD9NXV) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.tr