ugurcan

Başarılı
PLAY INTEGRITY

Magisk Alpha veya KowSU tercih edebilirsiniz.

NeoZygisk, PlayIntegrityFix Inject, TEESimulator, TrickyAddon modullerini indirip kurun.
Eger bu icerigi Telegram grubumda okuyorsaniz sol/ust taraftan modules konusu uzerinde bunlari bulabilirsiniz.

Root cozumunuz
KowSU(KernelSU) ise Manager uzerinden Unmount modules by default ayarini aktiflestirin.

Play Integrity Fix [INJECT] settings:
On the WebUI screen, follow the Fetch>Pixel 10 Pro XL>GitHub buttons to fetch pif and exit.

TEESimulator settings:
On the WebUI screen, press the 3 dots in the upper right and press Select from Deny List, Keybox>Addon buttons in order, save and exit.

Finally, clear the Play Store Storage (User data).

Notes:
1: If TEESimulator does not set a valid keybox, you can select your own keybox using the Set Custom Keybox button.

2: Yeni bir uygulama yuklediginiz her zaman TEESimulator WebUI'i uzerinden sirasiyla sunlari yapin; hamburger>Select all+Deselect Unnecessary ardindan save butonuna basin.

3: Eger built-in play integrity spoof iceren bir Custom ROM kullaniyorsaniz bunu kapatmalisiniz.
3.1: Xiaomi. EU asagida verdigim komutlari Termux uzerinde uygulayin
su -c 'for p in com.facebook.appmanager \
com.facebook.services eu.xiaomi.module.inject \
com.facebook.system;do pm disable --user=0 $p;done'</dev/null 2>&1 | cat
(BU KISMI MODERATOR BOZDUGU ICIN DUZELTTIM)
3.2: crDroid kendisini uzun suredir kullanmadigim icin tam konum veremeyecegim fakat misc icerisinde olsa gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bootloader açık cihazda Play Integrity’yi stabil geçmek diye bir şey yok. En temiz ve sorunsuz çözüm stock ROM + kilitli bootloader.

Bootloader açık cihazda Play Integrity’yi stabil geçmek diye bir şey yok. En temiz ve sorunsuz çözüm stock ROM + kilitli bootloader.
Bootloader kilitli ve stock rom olduğu zaman da telefon kullanmanın bir eğlencesi kalmıyor.

Hayatımda stok rom kadar kötü bir şey görmedim diyebilirim. A21S cihazım vardı exynos 850işlemcili, stock kernel ve stock rom gapps yüklü şekilde cpu testinde 90k skor veriyordu ve telefon kasıyordu arada sırada. İyi ki normal oneui değil oneui core vardı da aşırı kötü kasmıyordu.

Neyse buna gittim LineageOS 18.1 attım google apps yüklemedim ve overclock kernel yazdırdım, cpu score 150K peak 130K stabil veriyor. Pil daha uzun süre gidiyor ve artık oyunlar kasmıyor.

GPU overclock şu an yüklü değil ama ileride onu da yapacağım. CPU 2002mhz'den 2210mhz'e oc edildi.

Bootloader kilitli ve stock ROM olduğu zaman da telefon kullanmanın bir eğlencesi kalmıyor.

Hayatımda stok ROM kadar kötü bir şey görmedim diyebilirim. A21s cihazım vardı Exynos 850işlemcili, stock kernel ve stock ROM GApps yüklü şekilde CPU testinde 90k skor veriyordu ve telefon kasıyordu arada sırada. İyi ki normal One UI değil One UI Core vardı da aşırı kötü kasmıyordu.

Neyse buna gittim LineageOS 18.1 attım Google apps yüklemedim ve overclock kernel yazdırdım, CPU score 150k peak 130k stabil veriyor. Pil daha uzun süre gidiyor ve artık oyunlar kasmıyor.

GPU overclock şu an yüklü değil ama ileride onu da yapacağım. CPU 2002MHz'den 2210MHz'e OC edildi.

Android dünyasında her şey mümkün.

Bootloader açık cihazda bu iş teoride yapılabiliyor ama pratikte stabil değil, onu net söyleyeyim. Google Play ıntegrity API artık sadece basit root kontrolü yapmıyor, cihazın Bootloader durumunu ve sistem imzasını da kontrol ediyor. Bootloader açık olduğu sürece strong integrity geçmek neredeyse imkansız hale geldi.

WhatsApp tarafında da durum aynı. WhatsApp artık giriş sırasında bu kontrolü kullanıyor. Integrity fail olursa direkt resmi uygulama kullan hatası veriyor.

“Her şey mümkün” kısmı doğru ama stabil ve uzun vadeli değil. Bu iş artık eskisi gibi kolay bypasslanmıyor.

WhatsApp giriyor ancak banka uygulamasına girmek için denemediğim yöntem kalmadı. Samsung S9+ kullanıyorum Android 10'da kaldı telefon. Yani "En temiz ve sorunsuz çözüm stock ROM" diyen arkadaş da Android 10 kullanıyor ona takıldım. Telefon bootloop olduğu için arada sırada TWRP'den "apex" dosyasını siliyorum, öyle yapınca modüller de gidiyor.

WhatsApp tarafında da durum aynı. WhatsApp artık giriş sırasında bu kontrolü kullanıyor. Integrity fail olursa direkt resmi uygulama kullan hatası veriyor.
Screenshot_20260405-113358.webp Screenshot_20260405-113416.webp
Bu kadar kesin konusmayin bence.

Cihazimin bootloader kilidi acik, Custom rom kullaniyorum ve WhatsApp'in resmi uygulamasini sorunsuzca kullanabiliyorum.

Ayrica ozel keybox kullanmak, root ile spoof modulleri kullanmak gibi seylere hic girmiyorum. Usenmesem 5 dakika da Strong Integrity alirim.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 238746Eki Görüntüle 238745
Bu kadar kesin konusmayin bence.

Cihazimin Bootloader kilidi acik, Custom ROM kullanıyorum ve WhatsApp'in resmi uygulamasini sorunsuzca kullanabiliyorum.

Ayrica ozel keybox kullanmak, root ile spoof modulleri kullanmak gibi seylere hiç girmiyorum. Usenmesem 5 dakika da strong ıntegrity alirim.

Kullandiginiz Custom ROM'da muhtemelen built-in pif var. Cunku gercekten dediginiz şey imkansiz.

Bootloader açık cihazda play ıntegrity'yi stabil geçmek diye bir şey yok. En temiz ve sorunsuz çözüm stock ROM + kilitli Bootloader.

Verdigim rehber kusursuz. Keyboxlar duzenli olarak patliyor, bunun disinda şu an cihazim herhangi bir uygulamayi sorunsuz acabilir.

Bir yöntem de ben yazayım.

Integrity olan rootlu bir telefondan Swift Backup ile yedekleyip istediğiniz telefonda restore ederseniz gene aşmış oluyorsunuz. 🤝

Uzun vadede sorun yaratabilir. Ama halihazirda giris yapilmis uygulamalar geri gelecegi icin giristeki guvenlik kontrolunu asmis oluyoruz.