- Makaleler
- 1
Bordeaux şarapları gerçekten mükemmel. Denemenizi ve gitmişken müzelere de uğramanızı öneririm.
Şarap içebilecek yaşa gelince deneyeceğim.Bordeaux şarapları gerçekten mükemmel. Denemenizi ve gitmişken müzelere de uğramanızı öneririm.
www.instagram.com
Hocam biz daha çok köpek öldürenin en ucuzunu seviyoruz.Bordeaux şarapları gerçekten mükemmel. Denemenizi ve gitmişken müzelere de uğramanızı öneririm.
Bu adamı Shorts'da görmüştüm. Şarabın kalitesini falan gösteriyordu. Ama yorumlara indiğimde birkaç yıbaz görmüştüm.Oğul Türkkan içki konusunda bir uzman. Fransa'da doğmuş kendisi. Güzel bilgiler veriyor, ilgilenenler bakabilir.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Şarap sarhoş etmez. Fakat şarap içtikten sonra üstüne su içersen sarhoş olmaya başlarsın. Dilin uyuşur konuşamazsın bile.Hiç alkol tüketmedim. Denemek isterim ama hem pahalı hem de sarhoş olursam ne yaparım bilmiyorum.
Dediğim gibi hiç deneyim etmedim. İrademi kaybetmek istemem ya açıkçası.Şarap sarhoş etmez. Fakat şarap içtikten sonra üstüne su içersen sarhoş olmaya başlarsın. Dilin uyuşur konuşamazsın bile.