Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Mafia'yı oynamak istiyordum, listemdeydi. Oynamamalı mıyım? Yani Borderlands 2 için geçerli bu veri toplama olayı aynen Mafia için de geçerli mi?
Evet, EULA sözleşmesi bu oyun için de geçerli olduğundan dolayı veri toplama olayı da aynen geçerli. 2K Games'in tüm oyunlarında geçerli bu mevzu.
Oynayıp oynamamak size kalmış.
@Nefs İlmi evet, Rockstar oyunlarında sorun yok bildiğim kadarıyla. Olsaydı illaki birileri şikayet ederdi ki hiç eden de görmedim açıkçası.
Alttaki yorumunuza da katılıyorum, 2K'nın çok satan oyunlarını bedava dağıtması biraz garip.

Son düzenleme:
Ama GTA ve RDR 2'de yayıncı ve geliştirici de Rockstar olduğu için sorun yok sanıyorum. Doğru mu?

İkinci olarak olay şu benim perspektiften: Herkes bir şekilde veri alıyor, sallama oyna; (veya) oynamayıver. Şöyle bir düşününce Amazon Prime Gaming ile o kadar Mafia falan bedava verdiler. 1-2 falan. Bu EULA yeni çıktıysa iyice pislik var işin içinde cidden. Off off!

Ben indirdim, girmeden geri sildim. Bir sorun olur mu olcaksa nasıl iptal edebilirim?

Ben indirdim indirdiğim gibi sildim oyuna girmeden bir sıkıntı çıkarsa nasıl çözerbilirim sorunu.