Boromir

Uzman
Arkadaşlar kendim birkaç algoritma gelistirdim ve gelistiriyorum. Yalniz bu borsa verilerini en rahat nereden cekebilirim bir sormak istiyorum. Simdi arastirdim biraz veri dagitici kuruluslar var ama bu isle ilgilenen biri vardir diye buradan bir sorayim dedim. Sevgiler saygilar.

Anlık verinin alınabileceğini düşünmüyorum. En fazla 1-2 dakika gecikmeli şekilde erişebilirsiniz, o da zaten dediğiniz gibi veri dağıtıcı uygulamalarla erişilebilir.

Veri dagiticilarida aylik uyelik basmislar. Onlarin verisini cekip kendi uygulamama koyucam bazi limitasyonlari olur illa ki de. Iyice bunun en ucuz formunu bulmaya calisiyorum. Cok borsadan anlamam ama anlayan arkadasima yapiyorum. :rofl:

Veri dagiticilarida aylik uyelik basmislar. Onlarin verisini cekip kendi uygulamama koyucam bazi limitasyonlari olur illa ki de. Iyice bunun en ucuz formunu bulmaya calisiyorum. Cok borsadan anlamam ama anlayan arkadasima yapiyorum. :rofl:
Ucretsiz bulabilecegin tek data kriptodur digerlerinde ne yaparsan yap belirli bi' para odemelisin ve API limitleri de olacak illa ki yapacak bir sey yok.