Sadece_Emir

Uzman
Yer
Adana
Makinenin modeli bu: SMS44DW01t. Yaklaşık 1.5-2 ay önce aldım, 1 saat programında 65 derecede çalıştırıyorum. Yıkamadan sonra sıcak hava ve aşırı ağır bir koku yayıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alt sepeti sökün, filtreyi de temizleyin filtrenin oturduğu yeri de alın.

Ayrıca bi gider borusuna bakın lütfen eğer U şeklidne bağlanmadı ise bu sefer kötü koku su tarafından engellenmez direkt dışarıya çıkar.

Ayrıca bir gider borusuna bakın lütfen eğer u şeklidne bağlanmadı ise bu sefer kötü koku su tarafından engellenmez direkt dışarıya çıkar.

Hocam servis bağladı zaten tekrar bir kontrol ederim teşekkürle yapıyorum hemen şimdi.

Ayrıca bir gider borusuna bakın lütfen eğer u şeklidne bağlanmadı ise bu sefer kötü koku su tarafından engellenmez direkt dışarıya çıkar.

Hocam filtre tertemiz gideri kontrol etme şansım yok maalesef teknik servisi mi çağırsam ne dersiniz?

Hocam servis bağladı zaten tekrar bir kontrol ederim teşekkürle yapıyorum hemen şimdi.

Hocam filtre tertemiz gideri kontrol etme şansım yok maalesef teknik servisi mi çağırsam ne dersiniz?
İnternetten baktım, beyaz sirke ile yüksek sıcaklık çalıştırması yapınca makine boş iken fabrika çıkışı olan kalıntıları söküp atıyormuş koku yapmasın diye de ne kadar güvenilir bilemedim. Bi teknik servisi aramanız en doğrusu değişim de yapılabilir eğer makinede sorun varsa çünkü daha 2 aylık makine yani.

İnternetten baktım, beyaz sirke ile yüksek sıcaklık çalıştırması yapınca makine boş iken fabrika çıkışı olan kalıntıları söküp atıyormuş koku yapmasın diye de ne kadar güvenilir bilemedim. Bir teknik servisi aramanız en doğrusu değişim de yapılabilir eğer makinede sorun varsa çünkü daha 2 aylık makine yani.

Hocam konuştum filtre temizleyin dediler yarın tekrar görüşeceğim umarım bir sonuç çıkar.