Bosch Unlimited serisi dikey süpürge kullanan var mı, varsa memnun mu? Emiş gücü ve malzeme kalitesi nasıl?
Hocam tam olarak modeli bilmiyorum ancak biz kullanıyorduk, yakın zamanda Philips'e geçtik. Işıklı uçtaki ışıklar bir ara yanmamaya başlamıştı, servise gönderdik. Emiş gücü fena değil ancak normal moddayken bazen içine çektiği şeyleri geri dökebiliyordu ucundan. Malzeme kalitesi olarak da sürterseniz, bir yere vurursanız iz bırakıyor çok fazla hem gövdesi hem de uçları.

Yarın yazarım. Hafta sonu sipariş verdim. Muhtemelen yarın elime ulaşır. 7 modelini aldım. 600TL N11 kuponu ile 11700K'ya geldi.

10 yıl motor garantisi ve batarya dışardan değişip başka aletlere uyan yapısı nedeniyle tercih ettim. Bakalım nasıl çıkacak.
Hort. Hocam var mı gelişme. Bosch Unlimited 10 modelini düşünüyorum evlendiğimde ya da Bosch Unlimited 11 çıkarsa o zamana kadar onu düşünüyorum. Sizce değer mi ? Kablolu ve robot yerine bunu düşünüyorum. Miele hx2 cat&dog modeli de kafama yatmıştı ama ısınamadım. Dyson gen5 de güzel gibi fakat çok uçuk. Şu an en makul Bosch Unlimited 10 gibi duruyor.