Makaleler
1
Bu haberi eskiden Bosna Hersek ile ilgili araştırma yaparken görmüştüm. Biraz eski olsa da konu aynı. Devletimiz ne yazık ki saçma sapan konularla ilgilenmesi sebebiyle bu konuya el atmaz diye düşünüyorum. Malum şahıs yüzünden.

Son düzenleyen: Moderatör:
O güçlü devlet pandemi zamanında yurtdışında hasta olan Türkleri buraya getirmişti. O güçlü devlet buna da el atsın.
O güçlü devlet koyunlarını susturmak için dış politikaya istihbaratçı koyduk der. Aynı güçlü devlet, öz kardeşi Azerbaycan'ın düşmanı, Türklerin düşmanı Ermenistan şaklabanıyla 'normalleşme' süreci için masaya oturur. Tıpkı 'çözüm süreci' adı altında teröristlerle masaya oturup müzakere yaptıkları gibi. Teröristle müzakere yapmazsın, kafasına sıkar sevaba girersin. Tabi benim bu anlattıklarımdan, troller ve koyunlar sadece siyonist, ateist, cehapeli ve amargan acanı olduğumu anladı. Cehapeli de değilim ama...

Bu haberi eskiden Bosna Hersek ile ilgili araştırma yaparken görmüştüm. Biraz eski olsa da konu aynı. Devletimiz ne yazık ki saçma sapan konularla ilgilenmesi sebebiyle bu konuya el atmaz diye düşünüyorum. Malum şahıs yüzünden.
Tunus'a yardım etsinler. Sorun yok ya, din kardeşlerine yardım ettiler ve tüm ülkeye sevap point yazıldı. O sırada 26 suçu bulunana goril benim polisimi şehit etti. 2 güne unutuldu. Jaho bu tür şeyleri eleştirip dalga geçtiği için 11 gündür tutuklu falan. 2007 veya 2014'tü tam hatırlamıyorum Hakimler ve Savcılar Yüksekkurulu'na Adalet Bakanı müdahale etmeye başladığı an, Türkiye hukuk devleti olma sıfatını kaybetti. İnsan kullandığı dinden utanır be.

Afganistan, Pakistan, Hindistan gibi ulkelerin, sinirlarina Kuzey Kore gibi sahip cikmasi gerekiyor artik. Kacak cikmaya calisani vursunlar bunlarin yaptiklari tek sey ulkelerinin isimlerini karalamak.

Kapasiteleri o kadar dusuk ki alim gucunun yuksek, insan haklarinin oldugu bir ulkeye gidip dogru duzgun calismak yerine orada teror estiriyorlar. Guney Asya'ya acilinden nukleer bomba lazim. 😹😹😹😹

Afganistan, Pakistan, Hindistan gibi ulkelerin, sinirlarina Kuzey Kore gibi sahip cikmasi gerekiyor artik. Kacak cikmaya calisani vursunlar bunlarin yaptiklari tek sey ulkelerinin isimlerini karalamak.

Kapasiteleri o kadar dusuk ki alim gucunun yuksek, insan haklarinin oldugu bir ulkeye gidip dogru duzgun calismak yerine orada teror estiriyorlar. Guney Asya'ya acilinden nukleer bomba lazim. 😹😹😹😹
Mapten bazı ülkelerin silinmesi lazım ya. Ortadoğu'yu (Türkiye hariç) komple siliceksin. Avrupalı ikiyüzlü iblisleri de siliceksin. Amerika zaten ortadoğu kalmadığı için petrolünü Kanada'dan alacak. Al sana dünya barışı. Araplar pislik ve terör getirmeyecek. Avrupalı sömürgeciler de olmayacağı için topraklar sömürülmeyecek.

Mapten bazı ülkelerin silinmesi lazım ya. Ortadoğu'yu (Türkiye hariç) komple siliceksin. Avrupalı ikiyüzlü iblisleri de siliceksin. Amerika zaten ortadoğu kalmadığı için petrolünü Kanada'dan alacak. Al sana dünya barışı. Araplar pislik ve terör getirmeyecek. Avrupalı sömürgeciler de olmayacağı için topraklar sömürülmeyecek.
Ermenistan'ı da silin hocam. O da bize yalan söyleyip para ve toprak almaya çalışıyor.

Kesinlikle. Bazı Avrupa ülkeleri bu aralar gecmislerinden pisman gibi gözüküyorlar ama yine de iblislikleri tutuyor dediginiz gibi. Mesela Hollanda'nın Srebrenitsa Soykırımı'nda Sırbistan'a destek vermesi.