Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?LED butonu iş görmüyor, çalışsın istiyorum. Anakartta LED- var ve PWR LED var. Oralara taksam çalışır mı?
Eki Görüntüle 152207
Eki Görüntüle 152208
Anakartta en altta Power kablolari olan yer ve bu kasanın kablosu.
hocam kontrolcü dediğiniz şey 4 tane art arda takılı olan 4 büyük pinli kablolar mı çünkü bi ara temizlik sonrası egzoz fan rgb çalışmıyordu arkadan iki tane güç kaynağından gelen kabloyu bastırdık ikisine arasına yani çalıştı
Hocam kontrolcü dediğiniz şey 4 tane art arda takılı olan 4 büyük pinli kablolar mı çünkü bir ara temizlik sonrası egzoz fan RGB çalışmıyordu arkadan iki tane güç kaynağından gelen kabloyu bastırdık ikisine arasına yani çalıştı.
4 pinli büyük kablolar Molex ARGB icin kontrolcu kullanılır.
Hocam kontrolcü dediğiniz şey 4 tane art arda takılı olan 4 büyük pinli kablolar mı çünkü bir ara temizlik sonrası egzoz fan RGB çalışmıyordu arkadan iki tane güç kaynağından gelen kabloyu bastırdık ikisine arasına yani çalıştı
Kasa arkasında fanların bağlandığı bir kart varsa kontrolcü o dur, üzerinde reset Switch girişi vardı bu kablo oraya takılır.
4 pinli büyük kablolar Molex ARGB icin kontrolcu kullanılır.
ARGB o zaman bunlar değişmiyor mu rengi hep rengarenk kalıyor PC'den değişmiyor mu kasa: Masterfox ( modelini bilmiyorum)
Kasa arkasında fanların bağlandığı bir kart varsa kontrolcü o dur, üzerinde reset Switch girişi vardı bu kablo oraya takılır.
Dediğim şey böyle bir şey eğer varsa girişi takayım.
Dosya Ekleri
ARGB o zaman bunlar değişmiyor mu rengi hep rengarenk kalıyor PC'den değişmiyor mu kasa: Masterfox ( modelini bilmiyorum)
ARGB denen şey kumanda veya anakart üzerinden Windows'ta kontrol edilen tek sabit ışık yaniyorsa RGB'dir LED SW ben anakarta takinca açma kapatma resetin yanına ışık yaniyor.
Neyse hocam yapacak bir şey yok neden kontrolcü koymuyorlar o zaman boşa yapıyorlar insanı sinirlendirmesinler
Yeni konular
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-