Telegram oyunları sorunlu, benim SD 888 soba olsa bile o minnacık oyunda 5DK sonra alev alev olup throttle yemesi ilginç. Fortnite denerken falan o kadar hızlı yemiyordu.
Bence bu oyunlar mining falan yapıyor olmalı arkada, ben de çözemedim bu anlamsızlığı.
Telegram oyunları sorunlu, benim SD 888 soba olsa bile o minnacık oyunda 5dk sonra alev alev olup throttle yemesi ilginç. Fortnite denerken falan o kadar hızlı yemiyordu.
Bence bu oyunlar mining falan yapıyor olmalı arkada, ben de çözemedim bu anlamsızlığı.
Hiç böyle bir tepki beklemiyordum. Gayet beğenmiştim aslında performansını . Dediğim gibi Nox'dan da deneyeceğim eğer aynı sorunu yaşarsam telefon sağlam demektir .
Hyper-V'yi kapattım. Yarın Nox üzerinden deneyeceğim. Aynı sorunu yaşarsam sorun bottadır.
Mining yapıyorsa bana da pay versin ben de meme coin mining deniyorum .
Hiç böyle bir tepki beklemiyordum. Gayet beğenmiştim aslında performansını . Dediğim gibi Nox'dan da deneyeceğim eğer aynı sorunu yaşarsam telefon sağlam demektir .
Telefonu yakın zamanda mı aldın bilmiyorum fakat inşallah alırken konu açmadan almışsındır. Konu açtıysan o halde sana böyle telefon önereni bildirmek gerek.
Telefonu yakın zamanda mı aldın bilmiyorum fakat inşallah alırken konu açmadan almışsındır. Konu açtıysan o halde sana böyle telefon önereni bildirmek gerek.
Konu açmadan aldım hatta forum bile açılmamıştı yaklaşık 2 sene oldu. Normalde Note 10 s alacaktım baktım 100 TL farkla 11s alabiliyorum gittim 11s aldım. Ama üzmüyor ya bir 3 4 sene daha götürsün yeterli. Sonra konu açıp başka bir telefona geçerim zaten .