Verimlilik olarak pek iyi değil ama fiyatına göre gayet yeterli bir işlemci.
Detaylar
Kim cevapladı?Çok mu kötü ya. Gündelik kullanım ve oyunlarda üzmüyor şahsen.
Günlük kullanımda idare eder. Oyunlarda pek bir şey beklememen gerek. 12 nm işlemci bu.
GPU olarak da berbat sayılır. Görsel efektlerde kasması normal yani.
Telegram oyunları sorunlu, benim SD 888 soba olsa bile o minnacık oyunda 5DK sonra alev alev olup throttle yemesi ilginç. Fortnite denerken falan o kadar hızlı yemiyordu.
Bence bu oyunlar mining falan yapıyor olmalı arkada, ben de çözemedim bu anlamsızlığı.
Bence bu oyunlar mining falan yapıyor olmalı arkada, ben de çözemedim bu anlamsızlığı.
Koneko Toujou
Üstün
Bottan kaynaklı olabilir, Helio G96 öyle Telegram'da kasacak bir chipset değil.
Hyper-V'yi kapattım. Yarın Nox üzerinden deneyeceğim. Aynı sorunu yaşarsam sorun bottadır.
Telegram oyunları sorunlu, benim SD 888 soba olsa bile o minnacık oyunda 5dk sonra alev alev olup throttle yemesi ilginç. Fortnite denerken falan o kadar hızlı yemiyordu.
Bence bu oyunlar mining falan yapıyor olmalı arkada, ben de çözemedim bu anlamsızlığı.![]()
Mining yapıyorsa bana da pay versin ben de meme coin mining deniyorum
Günlük kullanımda idare eder. Oyunlarda pek bir şey beklememen gerek. 12 nm işlemci bu.
GPU olarak da berbat sayılır. Görsel efektlerde kasması normal yani.
Hiç böyle bir tepki beklemiyordum. Gayet beğenmiştim aslında performansını
Hyper-V'yi kapattım. Yarın Nox üzerinden deneyeceğim. Aynı sorunu yaşarsam sorun bottadır.
Mining yapıyorsa bana da pay versin ben de meme coin mining deniyorum.
Hiç böyle bir tepki beklemiyordum. Gayet beğenmiştim aslında performansını. Dediğim gibi Nox'dan da deneyeceğim eğer aynı sorunu yaşarsam telefon sağlam demektir
.
Telefonu yakın zamanda mı aldın bilmiyorum fakat inşallah alırken konu açmadan almışsındır. Konu açtıysan o halde sana böyle telefon önereni bildirmek gerek.
Koneko Toujou
Üstün
Telefonu yakın zamanda mı aldın bilmiyorum fakat inşallah alırken konu açmadan almışsındır. Konu açtıysan o halde sana böyle telefon önereni bildirmek gerek.
Konu açmadan aldım hatta forum bile açılmamıştı yaklaşık 2 sene oldu. Normalde Note 10 s alacaktım baktım 100 TL farkla 11s alabiliyorum gittim 11s aldım. Ama üzmüyor ya bir 3 4 sene daha götürsün yeterli. Sonra konu açıp başka bir telefona geçerim zaten