1763321461930.webp
Görsele veya aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

Benim için ses ve tasarım dışında pek albenisi olmasa da meraklısı için güzel indirim sayılabilir.
Ayrıca seçili kredi kartlarına vade farksız 10 aya kadar taksit fırsatı bulunmakta.​

Son düzenleyen: Moderatör:
Markayı bilmeyen arkadaşlar için piyasanın en baba markalarından birisidir. Bosa Comfort Ultra'nın 20K, WH-1000XM6'nın 17.5K, Beoplay HX'in 22K civarında olduğu piyasada oldukça iyi bir fiyatta. Kesinlikle alınır bir modeldir.

Ben hiçbir müziğin 15.000 TL edeceğini sanmıyorum. Aranjör, yapımcı, sanatçı değilseniz. Kişisel fikrim sadece.

Gayet de ediyor, zaten bunlar normal kullanıcılar için üretiliyor. Aranjör, yapımcı, sanatçı bunlardan berbat sesler alır. Kablosuz olarak o tür insanlar Focal Bathys MG (70.000 TL) falan kullanıyordır.

ANC olarak WH1000-XM6 daha iyi. Onun dışında ses kalitesi olarak b&w daha iyi diye biliyorum. XM6'yı bizzat kullanıyorum 1 haftadır sorularınızı alabilirim varsa.

Şu an AirPods Pro 2 var bende ancak pek tatmin etmiyor beni. Bass performansı güzel bir kulaklık istiyorum. O sebepten ötürü kulak üstü kulaklıklara yöneldim 15k bandında. Güzel bir ses performansı istiyorum ancak biraz çekiniyorum acaba almama gerek var mı diye. İndirimde bu kulaklığı görünce dikkatimi çekti fiyatı güzel gibi. Sizce XM6 ile kıyasla nasıldır bass ve genel olarak?