Boy uzatma ameliyatı olmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 742
Hocam bence spor salonuna gidin kas yapın.

18 yaşını beklemene gerek yok bu ameliyat için. Epifiz plakların zaten kapanmış. Ucuz yöntemlerle ameliyat olmazsan, ciddi bir sağlık sorunuyla karşılaşmazsın. Kombine (LON) yöntemi, Precice 2 yöntemi ve Precice Stryde yöntemi en güvenli yöntemler. Bildiğim kadarıyla, bu yöntemlerden daha iyisi henüz piyasada yok. Bu ameliyatı olmadan önce iyice araştırmanı öneririm bu arada. Bu ameliyatın riskleri neler? Hayatımın olağan akışını nasıl etkiler? Gibi soruları kendine sorman gerekiyor. Sağlıklı günler dilerim.

Spor salonu kas olmaz yanlış bilgilendirme yapmayalım boyu daha da kısaltır aksine. Çünkü ağırlık altına girmiş olacak. En güzeli yüzmeye gitmesi olmazsa basketbol oynaması yeterli olur.
Öyle bir şey yok.

Hocam bence spor salonuna gidin kas yapın.
4 aydır gidiyorum zaten üstte de söyledim bu bir şey değiştirmiyor benim için.

Çok teşekkür ederim aradığım cevap buydu.

Hepsini okudum uzun yazı için teşekkür ederim ama ben “Olacak” ve “Edecek” gibi beklentilere artık girmek istemiyorum. Hayatta dediğiniz gibi güzel insanların karşıma çıkma ihtimali çıksa da biz Türkiye’deyiz, burada her türlü insan var. Güzelin yanında illaki karşıma tam anlamıyla uc*be insanlar gelecek ve kendimi koruma kısmına geldiğimde ben bunu yapamayacağım.

Hocam 192 boyundayım hiçbir anlamı yok, seni seven yine sever merak etme. Hiç gerek yok böyle şeylere. Kendiyle barışık olmayan biri kimseyle sağlıklı bir ilişki kuramaz zaten.
Ne aşırı uzun ne de kısa olmak istiyorum normal olayım yeter. Üstte de söyledim karşıma uc*besi geldiğinde kendimi koruyabilmek istiyorum ben.

Boyun 1.60 olur zamanla hocam. 1.60 yeterli bir boy bence çok ta küçük durmazsın hocam.
Kemik aram kapandı diyorum bunun daha uzarsını yok.

Son düzenleme:
Ne aşırı uzun ne de kısa olmak istiyorum normal olayım yeter. Üstte de söyledim karşıma uc*besi geldiğinde kendimi koruyabilmek istiyorum ben.
Dostum şöyle düşün senin spor salonunda 3 ay çalışarak yaptığın vücutla benim 3 ay çalıştığım vücut arasında dağlar kadar fark olacak. Benden çok daha önde olacaksın. Spora yazıl, "keep up the grind".

4 aydır gidiyorum ama şöyle bir şey var; senin kaldırabileceğin ağırlık her zaman benim ağırlığımdan fazla olacak, ben sınırıma ulaşsam bile sen daha fazlasını kaldırabilmeye devam edeceksin. Her şey görüntüde bitmiyor 1.92 olman aslında güç için yapıyorsan senin için muhteşem bir şey.

daha 18'e gelmemişsin, 21'e kadar uzama potansiyeli taşıyorsun. zaten hiçbir doktor, seni şu an almaz, çünkü gelişim çağındasın.

daha 18'e gelmemişsin, 21'e kadar uzama potansiyeli taşıyorsun. zaten hiçbir doktor, seni şu an almaz, çünkü gelişim çağındasın.
Daha uzamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…