Coca Cola'yı boykot ederken neredeydi bu soruşturmalar?
Detaylar
Kim cevapladı?Daha birkaç ay önce birileri ''fahiş fiyatlı ürünleri boykot edin'' diye çağrı yaptığında ülke ekonomisi uçuşa geçiyordu da yandaş olmayan insanlar üç beş markayı boykot etti diye mi ülke ekonomisi batıyormuş?
Kendisine oy veren insanlar Starbucks'ı, Coca-Cola'yı ve dahasını İsrail'e yardım etmekle suçlayıp boykot ettiğinde niçin 1 kişiyi dahi aynı suçlamalarla hapse atmamışlar? Adalet bu ülkede sadece parti ismi herhalde.
Ha ayrıca, şunu da ekleyelim:
Kendisine oy veren insanlar Starbucks'ı, Coca-Cola'yı ve dahasını İsrail'e yardım etmekle suçlayıp boykot ettiğinde niçin 1 kişiyi dahi aynı suçlamalarla hapse atmamışlar? Adalet bu ülkede sadece parti ismi herhalde.
Ha ayrıca, şunu da ekleyelim:
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Şahsen böyle şeyler yapmaları bana zevk veriyor. Böyle şeylerle uğraşmaları bana şunu gösteriyor: 'Biz gidiciyiz, son hamlelerimizi yapıyoruz, ya tutarsa!' Korkuları yok çünkü gidiciler artık büyük oynuyorlar. İki bakan çıkmış, A Haber’de 'Boykot yapmayın' diye anlatıyor… Ya abi, bu boykotu yapan sence A Haber mi izliyor?
Tabi vergi gelirleri düşeceğinden rahatsız olmuşlar.
Bu sabah TRT Haber'de neden boykot yapılmamalı konulu bir söyleşi yapıyorlardı. Belli ki boykot işe yarıyor. Halktan o kadar çok korkuyorlar ki ne yapacaklarını şaştılar.
Bu sabah TRT Haber'de neden boykot yapılmamalı konulu bir söyleşi yapıyorlardı. Belli ki boykot işe yarıyor. Halktan o kadar çok korkuyorlar ki ne yapacaklarını şaştılar.