Boykot Çağrısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7450
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 950
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

7450

Üstün
Bu bir boykot çağrısıdır. Tüm sosyali dünkü milyonluk halk demokrasi arayışını 5-10 dk bile ekranlarında yer vermeyen penguenci/yandaş TV kanallarını, bağlı olduğu holdinglerin markalarını ve iştiraklerini boykot etmeye davet ediyorum. Artık bunların zenginliklerine zenginlik katmayalım. Yalan, kasıtlı, manipülatif haberlerini izlemeyelim. Ürünlerini satın almayalım.

Boykot sebebini ise Özgür Özel'in açıklamasından dinleyebilirsiniz. Bu penguenci kanallara dur demenin vakti gelmedi mi?

Ben pek boykot yanlısı biri değilim, ama Özel’in konuşması adeta güçlü bir lider imajı çiziyor. Tabii ki Atatürk gibi olması mümkün değil, hiçbir CHP’li olamaz. Ancak gerçekten etkileyici ve güçlü açıklamalar yapıyor.

Bunlar zaten sürekli kazanan markalar. Üç beş kişinin bunu görüp markayı desteklememesi markaya ne bi' zarar verir ne de yarar. Boykotlar boş işler. Hadi diyelim tamam boykot yapıyoruz, bu markaları kullanmayacağız. 1800'lere geri döneriz o zaman. Bunlar herkesin günlük yaşamında bulunan markalar. Bir de hadi Ülker'i anlarım, Kamil Koç'u anlarım, Erzurumlu Hacı Döner ne alaka?

Yok.

Özel'in konuşması gram lider imajı çizmiyor. Kemal Kılıçdaroğlu bile seçimde daha başarılı konuşuyor.

Gerçekten bomboş bir adam, ağzı boş laf yapıyor şu an sadece. Kırmızı kart!

Atatürk'e "laik köpek" diyeni de boykot edin bi zahmet.

Gerçekten bomboş bir adam, ağzı boş laf yapıyor şu an sadece. Kırmızı kart!
Özel'in konuşması gram lider imajı çizmiyor. Kemal Kılıçdaroğlu bile seçimde daha başarılı konuşuyor.
Özel'in konuşmasını sevmemi geç, AKP'ye dert oldu resmen. Kılıçdaroğlu ile karşılaştırmanız ise şaka gibi. Kılıçdaroğlu, AKP’nin en büyük avantajıydı. O gidince CHP iktidara çok yaklaştı. Daha sert konuşurum ama Silivri soğuktur, forumda bile rahat konuşamıyorum.

Ülker çikolatalı gofret dışında diğerlerini zaten tanımıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…