Boykot Çağrısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7450
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 950
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun biraz daha genç ama aynı hâlidir. Hatta daha beteridir. Koyu bir muhalif olmama rağmen iktidar karşısında böyle bir adam aday çıkarsa oy atmam o derece. Boş atarım.

Doğuş grubu boykot listesi çok mantıksız olmuş. VAG grubunun temsilcisi olduğu için mecbur alacaksın. Zaten ucuz arabalar değiller ancak boykot etmeye kalksan PSA'nın ucuz sorunlu araçlarından başka bir seçenek kalmıyor. İnşaat ve enerji kısmına zaten biz el atamayız.

Dostum adamın konuşması bir şeyi ifade etmiyor. Dert falan da olmadı sokakta propaganda yapanlar zorluk çıkarıyor şu an. Özel sadece ateşe kömür atıyor. Ayrıca çok mu Adıyaman tütünü içmiş anlamadım fakat sesin tonu yüzünden dediklerinden bir şey anlamıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmaları daha mantıklı geliyor gözüme. Kemal ne ise bu da o. Zaten daha ilk günden Kemal'den sonra kendisi de Selahattin Demirtaş'a selam verince aynı şeyin laciverti olduğunu anladım.

Boş atacak derece değil, ancak kılıçdaroğlu'nun kopyası olduğuna katılıyorum.

@Hans CHP oy verilecek bir parti değil şu an. Özgür ile, Kemal ile, Ekrem ile başarısız bir parti. Eğer başarılı olsaydı Erdoğan 20 sene rahatça iktidarda kalmazdı. Muharrem İnce vardı bir iyi o da zaten kendi partisini kurdu. Kumpas olmasa şu an Cumhurbaşkanı olma şansı bile vardı. Bir de Ümit Özdağ var o da Türkçü olduğu için seviliyor. Benim gözümde bu ikisi var sadece iyi olan. İyi Parti'deki birkaç milletvekilinin sözleri de ilgimi çekti ama o parti hakkında bir şey bilmediğim için yorum yapmayacağım. Bence şu an insanlar bir değişiklik istiyorsa bu değişikliği CHP'ye oy vererek değil başka partiye oy vererek denemeleri gerekiyor. Yıllardır CHP-AKP rekabetinden başka bir şey dönmüyor. Geriye kalan partiler Cumhurbaşkanlığı oy pusulasında süs gibi duruyor her seçim CHP-AKP rekabeti dönüyor. Bir de DEM'in olduğu pusulada da %20 gibi bir oy geliyor. Ancak dönen rekabet her zaman aynı.

Milyonluk halk demokrasi arayışını.
Polise saldirip etrafi yikmak demokrasi arayisinizsa icinde bir arayis var ama demokrasi yok. Simdi gelip 2-3 sehir ile orneklendirmeyin. Ankara'da olanlari gormezden gelen zihniyetler var. Kaldirim tasini sokup polislere atarak yaranmalarina neden olan sozde direniscilerin adi hiç gecmiyor. Basta kendi icinizde objektif degilsiniz.

Boykot meselesini açayım arkadaşlar, Özgür'ü dinlemek istemeyen çokça insan vardır.
Bahsi geçen yerler hem AKP yandaşı hem de direnişlerde bulunan arkadaşlarımıza kapı kapattıkları için boykot ediliyorlar.

İfadeler: 29

Molotof falan atılmaya başlandı, ilk başta direkt olarak Halkın üzerine TOMA suyu boşaltan biz miydik?
Sırf orada diye dövülen, bayılanları görmediniz mi? Sanarsınız biz başlatıyoruz, biz karşılık veriyoruz.

Madem öyle bu boykot siyasi amaçla yapılan bir boykot. Direnişte bulunan arkadaşları kapı kapatmalarının bir çok sebebi vardır. Bu konunun onaylanmaması lazımdı.

Molotof atılsaydı şu an halk delirirdi. Molotof dediğimiz şey alev. Devletin amacı halka zarar vermeden bunları durdurmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…