Trendyol Boykot edilmeli mi?

Çok aşağılıkça bir bildirim olmuş, eğer şirket halen bu çizgideyse kibrit çöpü bile almamak lazım.

N11 zaten ne kadar güvenilir ki? Satıcı denetimi o kadar vasatın altında ki başka e ticaret sitelerinden bir şey alırken düşünmeden alabilirken N11 de 2 kez düşünüyorsun.

İlla N11 olacak diye de bir şey yok. Bu arada bu yaptıkları bayağı ucubece olmuş. Hepsiburada'dan yapabiliriz ya da bazı satıcıların kendi siteleri oluyor oralardan yapabiliriz. Çoğu şeyin alternatifi bulunuyor bunlar boykot yapmaya engel değilki. Irkdaşlarımıza yapılan zulüme ortak olmamalıyız. Ben de biliyorum Çin'in adam gibi boykot edemeyeceğimizi ancak düşürebildiğimiz kadar düşürmeliyiz.

N11 zaten ne kadar güvenilir ki? Satıcı denetimi o kadar vasatın altında ki başka e ticaret sitelerinden bir şey alırken düşünmeden alabilirken N11 de 2 kez düşünüyorsun.
Ben genelde satıcı bazlı alışveriş yapıyorum zaten, satın alınan platforma (Amazon ve HB dışında) güvenmiyorum. Önemli olan satıcı.

Trendyol kalite olarakta Hepsiburada ve Amazon'un çok gerisinde. Marketing'e ayırdıkları bütçeyi müşteri memnuniyetine ayırmaları gerekiyor. En son ne zaman Trendyol'dan alışveriş yaptığımı hatırlamıyorum.

Birkaç markayı almamayı hayatımın parçası olarak gerçekleştiriyorum artık. Direkt eliyorum. Boykot olarak düşünmüyorum (Tabii ki bu da etki yüzdesinin içinde). Zaten kaliteleri kendilerini belli ettiklerinden dolayı kendi kendilerini bitiriyorlar. Gıda sektöründe de böyle, hizmet sektöründe de, bilişim sektöründe de, ticaret sektöründe de böyle. Kendi kendilerini belli ediyorlar. Müşteriye memnuniyetine önem vermeyen, sadece marketing ve arkalarındaki güçlere güvenen kalitesiz markalar.

Konudaki marka dışında devlete ,sözde, bile ait olan ama kullanılmaması gereken o kadar çok firma varken hangisinden başlanmalı bilmiyorum gerçekten.

Bir şeyi göstermek istiyorsan birisininde görmesi gerekir. Kim görecek? Birisi görecek, saf tutacağım diye boykotmu yapılır gözünü seveyim.
Boykotun amacı sadece saf göstermek değildir; ancak bir yönüyle de hangi tarafta olduğumu ortaya koymaktır. Ben boykot yapıyorum ki safımı Çinlilerin yanında değil, ırkdaşlarımızın yanında olduğumu belli edeyim.

E-Ticaret siteleri, şu an insanları yamyam esnaftan koruyan tek yapı. Bazı durumlarda istisna gösterilebileceğini düşünüyorum.

Boykotun anlamını anladığını düşünmüyorum.
Açıklarsan anlayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…