Screenshot_20230812-192907.webp

Bu arada kullandiklari NVIDIA logosu 2003 yılındaki DFBHD oyunundan kalma sanki. Cidden oyundakinin aynisi olmasada, milattan kalan logoyu kullaniyorlar. Ulan biri boykot sitesine bu logoyu koymuş, diğer sitelerde kopyala yapıştır yapmışlar. Hatta çoğu yerde aciklama bile aynı.

Allah herkese boykotçu kafasından versin. Diğer insanların hayatlarına müdahale ederken hiçbir şekilde ceza almamaları işin komik kısmı. :D

Kalitesizlikleri nedeniyle asıl boykot edilmesi gereken markaların çoğu da nedense yerli ve milli olarak tanıtılan ürünleri satıyor. :)

Boykotçu agalar kendi çapında yapsın işini ses çıkarmadan. Geçenlerde onların sayesinde mi bilmem ama 25 TL'ye marketten 2.5 Litre kola almıştım.

Hocam ben 2.5 Litre coca cola yaninda 1 litre fantayi bedava almistim. Bu arada nerden aldiniz :D.

Hocam ben BiM'den aldım. İlk gidip aldığımda 45 TL'ydi fiyatı, o yüzden 1 tane alıp çıkmıştım. 1 hafta sonra tekrardan gittiğimde fiyatı 25 TL'ye düşmüştü, 2 tane alıp kaçtım. 10 dakikalık yol gideceğim için çok da ağırlık yapmak istemedim kendime.

Bu arada siz nasıl aldınız fantayı, burada öyle bir kampanya yoktu.

Hocam ben BiM'den aldım. İlk gidip aldığımda 45 TL'ydi fiyatı, o yüzden 1 tane alıp çıkmıştım. 1 hafta sonra tekrardan gittiğimde fiyatı 25 TL'ye düşmüştü, 2 tane alıp kaçtım. 10 dakikalık yol gideceğim için çok da ağırlık yapmak istemedim kendime.

Bu arada siz nasıl aldınız fantayı, burada öyle bir kampanya yoktu.
Bir iki ay önce Migros'ta vardı.