Boykot ürünleri yasaklansaydı ne olurdu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xapder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 803
Bir tek kahveden yana alternatif var gibi duruyor. Gerçi temizlik ürünlerinde de alternatif bulunuyor. Araç boykotunda ise otobüse dahi binmememiz gerekir bu senaryoda.

Hepsini belki bi yere kadar anlarim da, Dost sut ne alaka

Socardan uzak duralım hiç hayra alamet bir ismi yok.

Aliağada petrokimya tesisleri mi ne vardı bunların. Oradaki inşaat işlerini falan hep taşeron firmalara veriyorlar. İşte iskele, izolasyon işleri falan. O taşeron firmalarda da hep bir olaylar dönüyor. Mafya falan da var bazılarının arkasında. Bu tarz kişilerle iş ilişkisinde oldukları için uzak durmak bence de iyidir. Gerçi bu dediklerim boykot edilmelerinin asıl sebebi değil tabii ki. Demek istediğim boykot dışında bile yaklaşmamak gerektiği.

Son düzenleme:
Bana göre çok güzel olurdu çünkü en azından sadece Türk Malı ürünler satın alırdık.
Devlet bunu boykot dışında da yapabilir. Kendi aracını mı yaptın 1 vatandaşa 3 kendine alacağına 1 vatandaşa 1 kendine veya yarısını kendine aldın. Diğer markalara 1 vatandaşa 3-5 kendine aldırır ki yerli malına zorlar.

Hocam part 2 gelirse harbi donar kaliriz o derece diyorum. Çoğu markanin alternatifi yok.

İfadeler: 29
Hocam her cehapeli gibi bende de ucundan bulunur bu devletcilik, yerlicilik ama keske yerli alternatifimiz olsa.

Ben mesela kola konusunda indirim marketlerin yerli mallarina dondum cunku artik gayet iyi kolalari var, yeme icme vesair zaten yerliden halletmeye calisiyoruz da hocam, TOGG dedigimiz arabanin on panelinin fixlenmesi bir sene almadi mi?

Alışveriş yaparken boykot ürün almaya özen gösteriyorum. Asla yerli mal tüketmiyorum. Para gidecekse yabancıya gitsin istiyorum. Anasının ak sütü gibi helal olsun.

Yerli esnafın eline üç kuruş da geçse yine gider, ampule basar.

Her şey bir kenara ama Bugatti'mi elimden alamazsınız!

Bana göre çok güzel olurdu çünkü en azından sadece Türk Malı ürünler satın alırdık.
Hala alabilirsin. Birinin banka kartını Türk ürünlere blokladığını düşünmüyorum.

Ben Microsoft'un boykot edilmesine sevindim. Bilgisayarlarınıza Linux, telefonlarınıza PostMarketOS kurmadığınız sürece gerçekten davamıza(?) gerçekten destek vermeyeceksiniz. (!)

Dosya Ekleri

• 1726423711211.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Hocam Part 2'ye bakin o daha beter. Microsoft önerisi olarak linux mu önerilir cidden. Şirketi işletim sistemi yerine onermelerine patladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…