Boykot yapan kişilerin kamu ve şahıs mallarına zarar vermesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dewberry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 830
  • Etiketler Etiketler
    kamu

dewberry

Üstün
Makaleler
2
Yer
LTAD
Arkadaslar hic fark ettiniz mi bilmiyorum ancak bu tip kisiler sahis ve kamu mallarina etiket vb. seyler ile zarar veriyor. Benim kendi dusuncem bu kisilerin sahis ve kamu malina zarar+cevreyi kirletmekten dolayi islem uygulanmasi gerektigini dusunuyorum.

Bu konuda dusunceniz nedir?

Edit-
Ayriyetten bu kisiler McDonalds vb. gruplarin Turkiye'deki haklarinin TAB Gidaya ait oldugunu da bilmiyor. A101, BIM ve SOK (+Ulker Grubu) icinde bu sacmaliklardan bahsedebiliriz.

Ornek-

Ha birde kendileri cok onemli kisilermis (ayrica terorist) gibi Tarim Krediyi ve Kofteci Yusufu "uyariyorlar".

(tehdit sayilacak kismi videonun kapagi)

Son düzenleme:
Ha birde sanki Vestel bagislamis gibi satin alinan televizyonlari gosteriyorlar.

Şu boykotculardan bir tane bile karşıma çıkmadı ya. Keşke Starbucks da gelip iced americanomu dökmeye çalışan biri çıksa. Nasıl o bardağı ona monteliyorum hep beraber görelim.
Ayrıyeten dükkanlar vs zarar veren şahıslar kesinlikle tutuklanmalı. Para cezası falan yetmez bunlara. Bir hapisle akıllanırlar anca. Gerçi "akıllanma" kısmı biraz zor.

Şunları alıp tokat manyağı edeceksin eline iki tane silah verip Gazze’ye yollayacaksın o zaman görecekler.

Boykot yaptığı platformların alayı Amerikan yapımı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…