Bizim takkeli tehditkarımız yine bir işler çeviriyor!

1723751967775.webp

Bizim milletimiz domino taşı gibi. Biri bir laf ortaya atıyor öbürleride o lafı devam ettiriyor. Biri bir şey yapıyor öbürüde yapıyor. Garip bir millet bizim milletimiz.

arap bir çöl teroristi veya arap (yahudi bir arap) bir "modern" çöl teroristi ölünce arap seviciler...
1723752319671.webp
1723752105054.webp
TÜRK olması fark etmez, TÜRKİYE'yi savunan bir askerimiz şehit olunca arap seviciler...
1723752195258.gif
1723752516500.gif

Bizim milletimiz domino taşı gibi. Biri bir laf ortaya atıyor öbürleride o lafı devam ettiriyor. Biri bir şey yapıyor öbürüde yapıyor. Garip bir millet bizim milletimiz.
Aynen öyle.

Arkadaslar hic fark ettiniz mi bilmiyorum ancak bu tip kisiler sahis ve kamu mallarina etiket vb. seyler ile zarar veriyor. Benim kendi dusuncem bu kisilerin sahis ve kamu malina zarar+cevreyi kirletmekten dolayi islem uygulanmasi gerektigini dusunuyorum.

Bu konuda dusunceniz nedir?

Edit-
Ayriyetten bu kisiler McDonalds vb. gruplarin Turkiye'deki haklarinin TAB Gidaya ait oldugunu da bilmiyor. A101, BIM ve SOK (+Ulker Grubu) icinde bu sacmaliklardan bahsedebiliriz.

Ornek-

Ha birde kendileri cok onemli kisilermis (ayrica terorist) gibi Tarim Krediyi ve Kofteci Yusufu "uyariyorlar".

(tehdit sayilacak kismi videonun kapagi)

Cahillik ya, laftan anlamaz bunlar.

Arkadaşlar hiç fark ettiniz mi bilmiyorum ancak bu tip kisiler sahis ve kamu mallarina etiket vb. seyler ile zarar veriyor. Benim kendi dusuncem bu kisilerin sahis ve kamu malina zarar+cevreyi kirletmekten dolayi islem uygulanmasi gerektigini dusunuyorum.

Edit-
Ayrıyeten bu kisiler McDonald's vb. gruplarin Türkiye'deki haklarinin Tab Gidaya ait oldugunu da bilmiyor. A101, BİM ve SOK (+Ulker Grubu) icinde bu sacmaliklardan bahsedebiliriz.

Ornek-

Ha bir de kendileri cok onemli kisiler mis (ayrica terorist) gibi Tarim Krediyi ve Kofteci Yusuf'u "uyariyorlar".

(tehdit sayilacak kısmı videonun kapagi)

Para cezası uygulanması gerekli. Boykot saçmalığı kadar saçma bir şey görmedim.

Arkadaşlar hiç fark ettiniz mi bilmiyorum ancak bu tip kisiler sahis ve kamu mallarina etiket vb. seyler ile zarar veriyor. Benim kendi dusuncem bu kisilerin sahis ve kamu malina zarar+cevreyi kirletmekten dolayi islem uygulanmasi gerektigini dusunuyorum.

Edit-
Ayrıyeten bu kisiler McDonald's vb. gruplarin Türkiye'deki haklarinin Tab Gidaya ait oldugunu da bilmiyor. A101, BİM ve SOK (+Ulker Grubu) icinde bu sacmaliklardan bahsedebiliriz.

Ornek-

Ha bir de kendileri cok onemli kisiler mis (ayrica terorist) gibi Tarim Krediyi ve Kofteci Yusuf'u "uyariyorlar".

(tehdit sayilacak kısmı videonun kapagi)

3. gönderiye patladim. Cok mu zorunuza gitti be showcular.