Detaylar
Kim cevapladı?dewberry
Üstün
| arap bir çöl teroristi veya arap (yahudi bir arap) bir "modern" çöl teroristi ölünce arap seviciler... | |
| TÜRK olması fark etmez, TÜRKİYE'yi savunan bir askerimiz şehit olunca arap seviciler... |
Aynen öyle.Bizim milletimiz domino taşı gibi. Biri bir laf ortaya atıyor öbürleride o lafı devam ettiriyor. Biri bir şey yapıyor öbürüde yapıyor. Garip bir millet bizim milletimiz.
arap bir çöl teroristi veya arap (yahudi bir arap) bir "modern" çöl teroristi ölünce arap seviciler... Eki Görüntüle 74630Eki Görüntüle 74625 TÜRK olması fark etmez, TÜRKİYE'yi savunan bir askerimiz şehit olunca arap seviciler... Eki Görüntüle 74629Eki Görüntüle 74631
Aynen öyle.
Aynen üstte anlattığınız gibi bizim milletimiz. Arap sevici her türlü insan benden uzak Allah'a yakın olsun.
dewberry
Üstün
Bizim milleti anlattım zatenAynen üstte anlattığınız gibi bizim milletimiz. Arap sevici her türlü insan benden uzak Allah'a yakın olsun.
Duanız için;
Amin, Amen, Please, Lütfen, Quaeso...
- Makaleler
- 1
Arkadaslar hic fark ettiniz mi bilmiyorum ancak bu tip kisiler sahis ve kamu mallarina etiket vb. seyler ile zarar veriyor. Benim kendi dusuncem bu kisilerin sahis ve kamu malina zarar+cevreyi kirletmekten dolayi islem uygulanmasi gerektigini dusunuyorum.
Bu konuda dusunceniz nedir?
Edit-
Ayriyetten bu kisiler McDonalds vb. gruplarin Turkiye'deki haklarinin TAB Gidaya ait oldugunu da bilmiyor. A101, BIM ve SOK (+Ulker Grubu) icinde bu sacmaliklardan bahsedebiliriz.
Ornek-
Ha birde kendileri cok onemli kisilermis (ayrica terorist) gibi Tarim Krediyi ve Kofteci Yusufu "uyariyorlar".
(tehdit sayilacak kismi videonun kapagi)
Cahillik ya, laftan anlamaz bunlar.
Arkadaşlar hiç fark ettiniz mi bilmiyorum ancak bu tip kisiler sahis ve kamu mallarina etiket vb. seyler ile zarar veriyor. Benim kendi dusuncem bu kisilerin sahis ve kamu malina zarar+cevreyi kirletmekten dolayi islem uygulanmasi gerektigini dusunuyorum.
Edit-
Ayrıyeten bu kisiler McDonald's vb. gruplarin Türkiye'deki haklarinin Tab Gidaya ait oldugunu da bilmiyor. A101, BİM ve SOK (+Ulker Grubu) icinde bu sacmaliklardan bahsedebiliriz.
Ornek-
Ha bir de kendileri cok onemli kisiler mis (ayrica terorist) gibi Tarim Krediyi ve Kofteci Yusuf'u "uyariyorlar".
(tehdit sayilacak kısmı videonun kapagi)
Para cezası uygulanması gerekli. Boykot saçmalığı kadar saçma bir şey görmedim.
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar hiç fark ettiniz mi bilmiyorum ancak bu tip kisiler sahis ve kamu mallarina etiket vb. seyler ile zarar veriyor. Benim kendi dusuncem bu kisilerin sahis ve kamu malina zarar+cevreyi kirletmekten dolayi islem uygulanmasi gerektigini dusunuyorum.
Edit-
Ayrıyeten bu kisiler McDonald's vb. gruplarin Türkiye'deki haklarinin Tab Gidaya ait oldugunu da bilmiyor. A101, BİM ve SOK (+Ulker Grubu) icinde bu sacmaliklardan bahsedebiliriz.
Ornek-
Ha bir de kendileri cok onemli kisiler mis (ayrica terorist) gibi Tarim Krediyi ve Kofteci Yusuf'u "uyariyorlar".
(tehdit sayilacak kısmı videonun kapagi)
3. gönderiye patladim. Cok mu zorunuza gitti be showcular.
Araplardan daha arapçı olmaları çok tuhaf. Hele ki Kabe'de Filistin bayrağı açanların apar topar oradan çıkarılması ve Kabe'nin etrafında Starbucks, Mcdonalds ve Burger King şubeleri olduğunu düşünürsek.