Gökkayahan 3

Başarılı
Amazon.com.tr satıcılı iki ürün aldım ancak siparişim kargoya verilmiyor ve verileceği tarih de belirsiz olarak gözüküyor.

Müşteri hizmetleri ile sohbet kullanılamıyor, aramaya yönlendiriyor, aranılmak için telefon numaramı girdiğimde mümkün olmadığını, yazışabileceğimi söylüyor. E-Posta gönder seçeneği ile yazdım ama bir dönüş olmadı. Kendi mail sağlayıcım üzerinden E-Posta göndereyim dedim ama herhangi bir adres bulamadım internette. Ayrıca müşteri hizmetleri telefon numarası diye internetten bulduğum iki numara da sanırım aramaya kapalı.

Nasıl ulaşacağım?

Ekran görüntüsü 2026-08-06 191136.webp

Ekran görüntüsü 2026-08-06 191144.webp

Ekran görüntüsü 2026-08-06 191222.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobil uygulamadan sağ altta Göz At seçeneği var, ona gelin. En altta Müşteri Hizmetleri sekmesi var, orada aldığınız ürünler listelenecek. Ürünü seçin, Gönderi Takibi deyin. Altta Daha Fazla Yardıma İhtiyacım yazmalı, ona tıklayın. Şimdi Sohbete Başlayın çıkacak, ona basın. Sohbet penceresi açılacak ve size robot cevap verecek. Robotun verdiği cevapları spamlayın, rastgele basın geçin. En son Sohbet Et seçeneği çıkıyor, ona basın. Canlı Destek açılacak, cevap verecek.

Amazon'un telefonla geri arama özelliği (sadece bende mi bilmiyorum) 3-5 aydır çalışmıyor, kullanılamıyor hatası veriyor sürekli. Ben de yukarıda anlattığım gibi çözüyorum hep dertlerimi. Bir deneyin.

IMG_1810.webp

IMG_1809.webp

Mobil uygulamadan sağ altta Göz At seçeneği var, ona gelin. En altta Müşteri Hizmetleri sekmesi var, orada aldığınız ürünler listelenecek. Ürünü seçin, Gönderi Takibi deyin. Altta Daha Fazla Yardıma İhtiyacım yazmalı, ona tıklayın. Şimdi Sohbete Başlayın çıkacak, ona basın. Sohbet penceresi açılacak ve size robot cevap verecek. Robotun verdiği cevapları spamlayın, rastgele basın geçin. En son Sohbet Et seçeneği çıkıyor, ona basın. Canlı Destek açılacak, cevap verecek.

Amazon'un telefonla geri arama özelliği (sadece bende mi bilmiyorum) 3-5 aydır çalışmıyor, kullanılamıyor hatası veriyor sürekli. Ben de yukarıda anlattığım gibi çözüyorum hep dertlerimi. Bir deneyin.
Mobilden de denemiştim. İlk ssteki ile aynı yere bağlıyor dediğiniz gibi yapınca.

Screenshot_20260806_192823_Amazon Shopping.webp

İlginç. Browser üzerinden denediniz mi?
Evet. Bilgisayar üzerinden zaten ilk mesajımdaki gibi diyor. Telefonda tarayıcıdan girdiğimde amazon mobil uygulaması indirerek sohbete bağlanabileceğimi söylüyor, mobil sitede chat hizmeti yokmuş.

Başka hesabım üzerinden bağlandım ve bana bir telefon numarası verdiler. Aradım ve sorunum çözüldü. Siparişim anlayamadıkları bir şekilde buga girmiş. Sipariş oluşturulurken sevkiyat oluşturulmadığını ve siparişten depo ekibinin bu şekilde haberinin olamayacağını söyledi. Kısaca sipariş boşluğa düşmüş. Siparişe özel bir durum olduğunu söylediler. Çözüme erişilebilecek bir konu değilmiş kısaca, konu kapanabilir.

Son düzenleme: