Kafenin amacı millete oyun oynatmak, bozuk mal niye tutsunlar? Satıcıları desen daha mantıklı ama onlardaki bozuk mallar da başkasının olur, tamirat için ordadır. PS4 falan olsa yine bulunur ama PS5 şu an zor.
Yedek parça olarak değerlendirmek için çalışmayan ürünü ellerinde tutabilirler.

Yedek parça olarak değerlendirmek için çalışmayan ürünü ellerinde tutabilirler.
Playstation oyun kafelerinden bahsetmiyor muyuz, ben mi yanlış anladım? Maks bildikleri jailbreak falan olur, tamirattan anlamazlar yani. Ben hem kendi bozulan cihazlarını tamir eden hem oyun oynatan bir kafeye rastlamadım hiç. Kol desek hadi anlarım, açar içini şoklama falan denerler ama o kafelerde arızalı PS5 bulunacağına ihtimal vermiyorum. Diyelim bulduk, esnaftan alacağın malın fiyatı bozuk dahi olsa 2. el sitelerinde veya bit pazarında bulacağından kat kat fazla olur. Değmez kısaca.

Playstation oyun kafelerinden bahsetmiyor muyuz, ben mi yanlış anladım? Maks bildikleri jailbreak falan olur, tamirattan anlamazlar yani. Ben hem kendi bozulan cihazlarını tamir eden hem oyun oynatan bir kafeye rastlamadım hiç. Kol desek hadi anlarım, açar içini şoklama falan denerler ama o kafelerde arızalı PS5 bulunacağına ihtimal vermiyorum. Diyelim bulduk, esnaftan alacağın malın fiyatı bozuk dahi olsa 2. el sitelerinde veya bit pazarında bulacağından kat kat fazla olur. Değmez kısaca.
Kendileri tamirden anlamasalar bile anlaşmalı olduğu firmalara "Bak benim böyle bozuk ürünüm de var. Bundan parça kullanın ve benden sadece işçilik ücreti alın." diyen firmalar var. PS3 döneminde böyleydi. Bu geleneğin bir yerlerde devam ettiğini düşünüyorum.

Nadiren bazı kafeler tamir işine de giriyor.

Konudan sapmamak adına başka bir konuda fikir alışverişi yapmaya devam edebiliriz. 🙏