Brave güvenli mi?

Penguin 5

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, konuda belirtiğim gibi Brave tarayıcı hala güvenilir mi?

Brave son yaşananlardan sonra geri adım attı diye biliyorum. Kullanılabilir bence, kendini ispatlamış bir tarayıcıdır. Gizlilik ve güvenlik konularında kendilerini ön plana çıkararak elde ettikleri konumu bence hala kaybetmediler.

Brave'in hala güvenilir olup olmamasından bağımsız, güvenlik öncelikli bir Chromium tarayıcı arıyorsanız Helium'a bakmanızı şiddetle tavsiye ederim. Helium harikulade bir tarayıcı bu arada, bir şans verin bence.

Senelerdir kullanıyorum, arada sapıtması ve yeniden kurmamın dışında arayüzüne fena alıştım. Bence güvenilir.

Brave bu tarz Bloat özellikleri kaldırmak için ücret talep etmişti sanki diye hatırlıyorum.
GitHub'da paylaşılan bir programla 2 dakikada tüm gereksiz özellikler siliniyor. Ufak araştırmayla bulunur.

Merhaba arkadaşlar, konuda belirtiğim gibi Brave tarayıcı hala güvenilir mi?
2 Yıldan fazla uzun süre kullandım ve aşırı memnundum. Kasması donması gereksiz şeylerden arındırılmış bir tarayıcı kendisi. İsteğe bağlı daha fazla debloat edilebiliyor. Yeni çıkmış, Aşırı bilinmeyen tarayıcıları kullanmak yerine Brave kullanmayı tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…