Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 31 Mart 2024
- Makaleler
- 3
Gereksiz kripto para özellikleri ile geliyor ve geçmişte vukuatları ile gündeme gelen bir şirketti.
Bence güvenilir değil.
Bence güvenilir değil.
Veira 42
Üstün
Güvenilir olduğunu düşünüyorum. Diğer tarayıcılardan daha iyi bir izlenim verdi kullanımımda.
Masaüstünde kullanılacaksa bir program ile hepsi silinebiliyor.
Gereksiz kripto para özellikleri ile geliyor ve geçmişte vukuatları ile gündeme gelen bir şirketti.
Bence güvenilir değil.
Hocam peki Reklam engelliyicili bir tarayıcı önerir misiniz?
Penguen
Üstün
- Makaleler
- 5
Brave son yaşananlardan sonra geri adım attı diye biliyorum. Kullanılabilir bence, kendini ispatlamış bir tarayıcıdır. Gizlilik ve güvenlik konularında kendilerini ön plana çıkararak elde ettikleri konumu bence hala kaybetmediler.
Brave'in hala güvenilir olup olmamasından bağımsız, güvenlik öncelikli bir Chromium tarayıcı arıyorsanız Helium'a bakmanızı şiddetle tavsiye ederim. Helium harikulade bir tarayıcı bu arada, bir şans verin bence.
Brave'in hala güvenilir olup olmamasından bağımsız, güvenlik öncelikli bir Chromium tarayıcı arıyorsanız Helium'a bakmanızı şiddetle tavsiye ederim. Helium harikulade bir tarayıcı bu arada, bir şans verin bence.
White Dragon
Çalışkan
Hocam peki reklam engelliyicili bir tarayıcı önerir misiniz?
Firefox ve uBlock Origin.
- Makaleler
- 3
Masaüstünde kullanılacaksa bir program ile hepsi silinebiliyor.
Brave bu tarz Bloat özellikleri kaldırmak için ücret talep etmişti sanki diye hatırlıyorum.
Kalsın, diğer arkadaş gibi ben de Helium'u öneriyorum.
BlackShadow 2
Yetkin
Senelerdir kullanıyorum, arada sapıtması ve yeniden kurmamın dışında arayüzüne fena alıştım. Bence güvenilir.
Veira 42
Üstün
GitHub'da paylaşılan bir programla 2 dakikada tüm gereksiz özellikler siliniyor. Ufak araştırmayla bulunur.Brave bu tarz Bloat özellikleri kaldırmak için ücret talep etmişti sanki diye hatırlıyorum.
2 Yıldan fazla uzun süre kullandım ve aşırı memnundum. Kasması donması gereksiz şeylerden arındırılmış bir tarayıcı kendisi. İsteğe bağlı daha fazla debloat edilebiliyor. Yeni çıkmış, Aşırı bilinmeyen tarayıcıları kullanmak yerine Brave kullanmayı tercih ederdim.Merhaba arkadaşlar, konuda belirtiğim gibi Brave tarayıcı hala güvenilir mi?