Brave güvenli mi?

Eğer kastediğiniz tarayıcı hellium ise haksızlık yapıyorsunuz ayrıca yeni ve bilinmez olmaktan oldukça uzak.

Hocam bu tarayıcıda DRM sorunu varmış halen devam ediyor mu?

Temizi varken (Helium) neden bi'de tarayıcı temizlemekle uğraşsın kullanıcı?

Tamam belki kısa sürüyor olabilir ama ben yine de Helium diyorum.
Olabilir o da bir tercih. Ben denemiştim Helium'u. Arayüzünü pek beğenemedim, göze hitap etme konusu biraz kişisel.

O konuda aynı fikirdeyim son kullanıcıya çok da hitap ettiğini düşünmüyorum. Brave bildiğiniz kur çalıştır.
Kesinlikle öyle. Farklılık iyidir tabii ki. Denemekten zarar gelmez arkadaş için helliumu bende önerebilirim. Bir artısı veya eksisi yok tasarım konusunda biraz beğenmediğimi belirtmek istiyorum. Onun dışında basit ve güzel tarayıcıdır.

Hocam bu tarayıcıda DRM sorunu varmış halen devam ediyor mu?
Evet, maalesef.

GitHub'da bir DRM fixer paylaşılmış ancak ne kadar güvenli olduğu hakkında bilgim yok. DRM içerik oynatımı için ikinci bir tarayıcı bulundurabilirsiniz. Bu pek tabii Brave olabilir..

Evet, maalesef.

GitHub'da bir DRM fixer paylaşılmış ancak ne kadar güvenli olduğu hakkında bilgim yok. DRM içerik oynatımı için ikinci bir tarayıcı bulundurabilirsiniz. Bu pek tabii Brave olabilir.

Ben bir sorun yaşamadım lisanslı veya lisanssız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…